Kto mál skúsenosti s obydvoma formami antikoncepcie, prosím nech vyjadria svoj názor. Poprosila by som aj podložiť klady a zápory. Dakujem :)
Pharmatex vs. HAK
toto je specialny pristroj na to ktory to este porovnava zo statistikou
len to je svinsky drahe
a pisu ze to ma pearlov index okolo 0,7
ako funguje meranie teploty ?
prirodzene su naprr kalendarna alebo meranie teploty
a prerusovana suloz
máš na mysli kondom + pharmatex ,?
fuha tak to neviem
kombinuj vsetky prirodzene :oP
dakujem ;) .. a nejaká antikoncepcia "do bazéna" ? :D
pokial sa vyhnes mydla a nebudes si robit vyplach >:-)
a čo tak pharmatex použitý pri milovaní v sprche ? .. radšej asi ee čo ?
krem vyteka viac
ucinkuje 8 hodin neviem nakolko to vytekanie ovplivnuje ucinost ale spermie by mali byt za par sekund mrtve
Ahojte, ja som brala HAk takmer 5 rokov, primarne som zacala kvoli pleti, bola strasna, keby ju nezacnem brat, tak mi uz asi ani plastika nepomoze, aj takto mas dost jaziev...., potom prisiel priatel a tak sa to tahalo takmer 5 rokov s HAk, teraz som sa pred nieco vyse mesiaca rozhodla ju vysadit...., a plet mam dokonca krajsiu ako pri uzivani HAk klop,klop, citim sa vyborne, nie som natolko unavena, hlava ma skoro vobec neboli, chut na sex sa myslim ze dost rapidne zvysila...., takze ma to svoje vyhody, ale zase pri milovani je to obtiazbejsie, pretoze dlhe ceremonie okolo pharmatexu a prezervativu nas velmi nebavia, ale tak zase da sa to prezit, a radsej trocha zdrziavania sa ako nicit si zdravie,...., vam tiez ten krem tak vyteka?? mne to pride take divne, ze ked tolko vytecie, aj to zabera?