Druhá plastika nosa (rinoplastika)

Príspevok v téme: Druhá plastika nosa (rinoplastika)
kukucka39

ahojte. dal si uz niekto upravit nos viac ako jeden krat? ja som uz na jednej plastike bola ale vobec sa mi nepaci ako mi urobili nos a chcem si ist este spicku dako dorobit ale bojim sa, ze ci uz nebudem mat nejake vaznejsie problemy, lebo uz teraz jednou dierkou nedycham a je to neprijemne. a viete mi poradit dakeho dobreho doktora? ktory fakt pekne robi. dakujem

kukucka39

no ked ja sa strasne bojim, ze mi ho dodr.. este viac ako 1.x. a co ti s nim robili? ja potrebujem uz len spicku zmensit, ale ani ta kosticka sa mi nepaci ako mi ju urobil, lebo on mi tie boky tak moc spucil a ono mi to vidno, take zlomene , neviem.ale ked ho mam trochu opuchnuty, to tak rano, tak ta kost vizera dobre, lenze cez den ho uz mam priserny. a na jednej strane tam sa toho nemozem tak silnejsie dotknut lebo mam to strasne citlive. ja este stale niesom rozhodnuta ku komu mam ist. moj ORL doktor mi vravel, ze mam ist na sukromnu do BB tak neviem.

ingagrad

Ahoj kukucka, ja som prave 12 dni po druhej plastike nosa. Prvu mi robili pred 7 rokmi, lebo som nedychala pravou nosnou dierkou. Kedze som sa hrozne bala nemocnic, tak som si to dala urobit na sukromnej plast. chirurgii za pekny balik penazi. Skoncilo to hrozne. Stale dobre nedycham, nos ostal krivy,vytvoril sa mi tam hrb. Nechapem, co mi tam vobec robili, preto si teraz myslim, ze uprava nosa z funkcneho hladiska patri odbornikom z ORL odd. a nie plastic. chirurgom. Moj nos bol od narodenia na pohlad docela pekny, nahodne pri vysetreni mi zistili krivu nosovu priehradku a neprechodnost dierky. Tou 1. operaciou mi nos \"dokafrali\", preto som to teraz riesila opat s plast. chirurgom a som zatial velmi spokojna. Je to primar plast. chirurgie MUDr. Pavol Drac zo Zeleznicnej nemocnice na Trnavskom myte.

kukucka39

neviem preco nedycham jednou dierkou ale strasne ma to unavuje. uz mi aj nosnu mandlu vybrali lebo som ju mala zvacsenu aze ci to nahodou nebude tym. ale nezlepsilo sa to. treba mi urobit novu priehradku lebo ju mam zdeformovanu. a popri tom by som si dala dorobit spicku ale uz sa bojim, ze ako to zas dopadne.

gabcatko

No poviem ti, že aj dobrý doktor urobí chybu aj keď sa snaží. Ale v tvojom prípade ti mal povedať, že ak ti tu špičku neurobí bude ti vyzerať ešte väčšia, keď zbrusi hrboľ. Asi to nebol dobrý odborník a čaka že za nim pôjdeš aby ti mohol vypýtať ďalšie peniaze za špičku. Tak to niektorí robia... bohužial.

kukucka39

ja som bola v martine ale mam ho skor taky nedokonceny, kost mam zosekanu ale spicku mi nechal tak a vyzera to hrozne ako taky kopec na sankovanie.

gabcatko

kukucka39 prosím povieš mi kde si bola operovaná? Kamoška tam bola v ružinove a tiež nie je spokojna, ma ho nejako divno, neprirodzene dohora. Normalne prestala chodiť von. A psycholog jej určite nepomôže.