Druhá plastika nosa (rinoplastika)

Príspevok v téme: Druhá plastika nosa (rinoplastika)
kukucka39

ahojte. dal si uz niekto upravit nos viac ako jeden krat? ja som uz na jednej plastike bola ale vobec sa mi nepaci ako mi urobili nos a chcem si ist este spicku dako dorobit ale bojim sa, ze ci uz nebudem mat nejake vaznejsie problemy, lebo uz teraz jednou dierkou nedycham a je to neprijemne. a viete mi poradit dakeho dobreho doktora? ktory fakt pekne robi. dakujem

xixa

Ahojte tiez som bola operovana na platiku nosa, nechcem menovat doktora, pretoze s jeho pristupom som bola naozaj spokojna,ale proste si myslim, ze priroda si niekedy urobi po svojom a nevyjde to.Rozmyslam nad reoperaciu na ORL.Vraj vedia spravit aj peknu korekciu spicky.
neviem ma s tym niekto skusenosti.

janulik 1986

ja som bola na plastike nosa v roku 2007,lebo som ho chcela troska zmensit a zuzit,ale dopadlo to zle,lebo ten nos je rovnaky ako bol s tym rozdielom,ze sa mi spravil kopcek,takze uz ani uplne rovny nie je.bola som operovana v BB. tento tyzden sa chystam na druhu operaciu do kosic,ale bojim sa dost,ze to zasa zle dopadne a budem vyzerat hrozne.na tu operaciu idem do CHIRMEDU k doktorovi Kacmarovi,tak drzte palce.potom dam vediet.a ak nieco o nom viete,dajte vediet)))))

ajika

dilligafka...
snazim sa ti poslat fotky na tvoj email aje nejako my to nechce odoslat. nemas nejaky iny. alebo ti ja dam svoj a potom ti to nejako preposlem odpevedanim...andreaeibenova@hotmail.com

ajika

Ahoj kukucka. ja som bola operovana 2 krat a druhy krat to vyslo v pohode ovela lepsie ako prvy. Prvy krat som az plakala pretoze my chirurg uplne dobabral nos na maximum a tak uz bolo pre mna tazko doverovat niekomu inemu. mam velmi dobre skusenosti s doktormi z kosic a mam aj fotky pred a po ak by si chcela vidiet.

peg

Ja som bola na operácii nosa pred 19- timi rokmi v Blave, Operoval ma dr. Drač. Neviem ako teraz, ale vtedy ešte nebol dobrý, lebo operácia dopadla nie bohvieako. Vôbec mi nie je vidno, že som bola na operácii. Ešte, že to vtedy stálo iba 4000 tis. korún. Už by som k nemu nešla. Nosovú priehradku mám trošku na krivo ako pred operáciou a on si naúčtoval, že ju urobil. Mám snímky z CT opakovane robené, chcem to skúsiť ešte raz, uvidím.

kukucka39

nepovedal mi meno Dr. len, ze mam ist urcite do BB. a preco? ty si u neho bola? co som si citala tu vo fore, tak ho vela bab odporuca.