ahojte. dal si uz niekto upravit nos viac ako jeden krat? ja som uz na jednej plastike bola ale vobec sa mi nepaci ako mi urobili nos a chcem si ist este spicku dako dorobit ale bojim sa, ze ci uz nebudem mat nejake vaznejsie problemy, lebo uz teraz jednou dierkou nedycham a je to neprijemne. a viete mi poradit dakeho dobreho doktora? ktory fakt pekne robi. dakujem
www.plastikanosa.eu
toto je operovany nos a velmi pekne. Chcela by som vediet, kto na Slovensku robi taketo krasne kratke male nosy s mierne ostrejsou spickou. Neviem komu sa zverit do ruk. Mimochodom, moj nos ma mensi hrbolcek a potrebujem odobrat zo spicky. Dakujem za rady
Caute,ja som bola na septorhinoplastike v RK na ORL oddelení.Chcela som zmenšiť nos.Už prešlo 10 mesiacov a stale nie som spokojná.Je možné,že nos ešte trocha odpuchne?
Ahojte holky,
Ja som bola prvy krat na plastike na zvacsovanie prs v bratislave na klinike esthetics. Nie som nejako velmi spokojna, ostali mi dost velke jazvy.
Potom som chcela zmensit a zuzit nos, upravit spicku atd. Isla som na kliniku Chirmed do Kosic, kde mi nos robil doktor Kacmar a sestre robil nos doktor Magdo. Po prvych mesiacoch to bolo stale napuchnute, az po roku sme videli konecnu podobu. Po roku som este ja isla na zuzovanie a takisto som velmi spokojna.
Co sa tyka pristupu, je to uplny rozdiel ako v Blave. Presne vam vsetko vysvetlia, upokoja vas a hlavne vysledok je velmi dobry.
V kazdom pripade poznam aj kamosky, co nemaju dobre skusenosti s plastikami v Blavy, ja Chirmed v Ke len odporucam.
Ahojte,
absolvoval niekto operaciu v kosiciach, v Chirmed? mozete uviest ako ste boli spokojne?
Dakujem
Jana
Ahojte,
absolvoval niekto operaciu v kosiciach, v Chirmed? mozete uviest ako ste boli spokojne?
Dakujem
Jana
Ahojte. Aj ja som bola na plastike nosa v BA asi pred 5 rokmi. Mne to len umrtvili lebo som sa strasne bala narkozy ze sa uz nezobudim. No bolo to strasne, videla som ich od krvy a aj som to citila tu bolest ale nie velmi. Nos mi komplet zdeformovali. Chcela som len kusok zo spicky prec aby som ho mala mensi a teraz ho mam taky isty dlhy akurat aj s hrbom. Vyzera to otras. Velmi toho lutujem,ze som tam vobec isla. Chcela by som ist znova na plastiku aby som uz vyzerala normalne ale mam strach aby som nedopadla ako prvy krat. Bola by som rada keby ste mi poradili nejakych plastickych doktorov s ktorymi ste boli spokojne na 100%.
ZdravĂm Vas nemate niekto skĂşsenosti v Martinskej nemocnici_?Idem na plastiku nosa a tieĹľ mám nervy.
ZdravĂm Vas nemate niekto skĂşsenosti v Martinskej nemocnici_?Idem na plastiku nosa a tieĹľ mám nervy.