...baby...nerobi vam problem spravit chlapcovi oral? pretoze mne to robi strasny problem...uplne sa mi hnusi mat v ustach ejakulat.....pripadne aj kvapky lasky.....vam to neprekaza??
"chalanska" zalezitost
ja mam rada 69..ale nikdy sa mi nespravi do ust..to je podla mna nechutne a on to respektuje..najskor sa mi oral hnusil.ale po case sa mi to zapacilo..je to super predohra :)
rukou to robim bezne...on ma ani nikdy nenutil spravit ho ustami, len ja som chcela, lebo on ma ustami robi castejsie, tak som nechcela byt hnusoba...ale asi sa este s tym nebudem ponahlat....
rukou to robim bezne...on ma ani nikdy nenutil spravit ho ustami, len ja som chcela, lebo on ma ustami robi castejsie, tak som nechcela byt hnusoba...ale asi sa este s tym nebudem ponahlat....
Určite potrebuješ čas........časom sa ti to určite zapáči, i keď 100% neručím, ale keď ťa miluje, tak si počká.....nie? Netreba nikoho nutíť k tomu, čo sa ti nepáči......Skús ho zatiaľ spraviť len rukou, aj keď to nie je také ako s ústami......Hm
ja neviem...naposledy ked som to skusila....no nic moc...a on ma len zrazu poziadal aby som prestala....chytil sa "tam" a spravil sa...mne az na nic prislo...ale tak co uz...len mi to je trocha blbe,bo kn ma pusou robi casto a rad a ja jeho nie :o(
Tak to je už iný problém, ale to nie je až také zlé....Nemyslíš?
vies..ale mne vadia aj kvapky lasky....absolutne mi to nechuti....:o((
Mne sa to tiež hnusilo, ale postupom času sa mi to zapáčilo. Ale nemusíš mať ejakulát v ústach. Jednoducho mu to spravíš bez toho.........a máš bez problémov, mne veľmi pomohlo, keď som prvýkrát robila môjmu priateľovi malý kúsok čokoládky a bolo to bez problémov, ja to tiež robím frajerovi bez ejakulátu, raz som to vyskúšala aj s tým a prežila som, nepozvracala som sa....neboj za vyskúšanie nič nedáš, a nezabudni "čokoládka" Pa