mam strasne velky problem,mam kopu stresu a uzivam duphilax od lekarky ale v poslednej dobe ani ten nezabera,skusala som aj cipky,senny caj,vlocky,figy slivky a nic,nemate este nejake rady?potrebujem pomoc
Zapcha, pomoc bojim ze umrem
@mjanik super, ze tomu veris ale nie su vsetci ako ty. moj nazor na cinsku akupunkturu nie je dobry a radsej nebudem ani opisovat preco, lebo by tu boli same nadavky a to sa sem nehodi.
ludia nedajte sa na to nahovorit!!! neoplati sa to!!!
Ruth210: Ak ti to vôbec budem vedieť vysvetliť:-D No ešte som u nej nebola, takže nemám nič nové. Budem si to pamätať;-) A áno, rýmuje sa to, si šikulka, keď vieš takéto rýmy skladať:-D:-D Len tak ďalej;-):-)
mimwi zisti a potom mi to mozes odborne vysvetlit, ked ti to doktorka dobre povie:-) nie je zaco, rada som pomohla. tak pamataj na to, ze ked budes mat zapchu, tak si kup f.x.passage sl a zapchy sa rychlo zbavis:-):-) to sa celkom aj rymuje, no nie? :-D:-D hehe
erobinka-áno.Nie moja,ale čínská akupunktúra
Ty si fakt myslíš, že tá tvoja slávna akupunktúra pomôže na všetky problémy, keď to všade píšeš???
skúste akupunktúru,tá by si s tým mala pomocť
Ruth210: Škoda, myslela som, že mi to budeš vedieť vysvetliť. No nevadí, zistím možno od doktora. Aha, tak to je. Tak už tomu rozumiem. Iné preháňadla majú iné zloženie a preto potom mnoho ľudí ma problémy s "lenivým črevom". Dobré vedieť, že keď tak, tak iba tieto si môžem kúpiť. Ďakujem ti;-)
mimwi presny dovod preco to tak je ti neviem napisat, kedze nie som odbornicka. citala som to v pribalovom letaku a aj na internete tak preto to viem! s tym lenivym crevom to je pravda, lebo tieto prasky funguju na principe zvysenie obsahu vody v creve a preto vlastne nedrazdia crevo.
lilia57 nie, nieje to pre mna problem. v pohodicke:-)
kmina ved uz to neriesim, neboj nic:-) ja iba 4 tyzdne, kedze uz potom som sa citila dobre a chodila som aj pravidelnae na velku potrebu. uz nebolo treba pokracovat v piti toho prasku, kedze uz som zapchy vobec nemala.
@ruth210 už si môžeš prečítať, že sa pomýlila a preto za každým má iní nick. No už to prosím ťa nerieš, je to úplne nepodstatné! Ty si ich ako dlho užívala? Až 6 týždňov?
nestiham si to tu vsetko citat, no so zapchou som mala obrovske problemy:(:(:(:( a jedine co mi pomohlo bol produkt f.x.passage sl od worwag pharmy. nech si hovori kto chce co chce, ze sa mozu len jednorazovo nie je to pravda. citala som si pred zacatim uzivania dokladne pisomny pribalovy letak a tam bolo jasne napisane, ze sa mozu uzivat najdlhsie uzivat 4-6 tyzdnou a potom treba dat pauzu. oni su setrne voci organizmu, takze sa nemusite obavat, ze dostanete chorobu leniveho creva!!!!