čakám dievčatko :))

mojaeni

Kraska, Tana ahojte,

Kraska termin sa ti uz blizi, drzim ti palce, verim ze vsetko dobre dopadne a potom nam napis, ked uz budes s babatkom doma.Ale mozes este aj teraz:o)
Tana a ty sa mas ako? Uz si tiez na materskej vsak? Zrejme dohanas , co treba.
Ja som si uz poprala vsetky vecicky, mam ich dost aj pre trojicky,nachystala kociar a atke somarinka.
Este mi treba dat do poriadku byt, aby som potom mala pokoj. Proste som vo svungu a niekedy sa ani necitim ako pred porodom, az vecer, ked lahnem do postele a neviem sa v nej ani otocit, co citim kazdy ud.

mojaeni

no aspon to mala rychlo za sebou:o) moja sestra mala tiez take rychle porody,ledva stihli dorazit do porodnice.
Ja mam ztaila krcok celkom zavrety, aj pri dcerke som na tom tak bola, ani za svet som sa nemohla otvorit, co bolo pre mna peklo pri tych silnych kontrakciach.
Cim je porod blizsie, tym intenzivnejsie nan myslime a mame obavy, to je jasne. Uz si tiez niekdy prajem, len nech je to za mnou a nech vsetko prebehne v poriadku.

kraaska

preboha Tani davaj pozor!! neviem ci som uplne zatvorena,vravim ze doki mam kukal este vo februari,to sa aj ja cudujem ze ma nevysetri...aj ja sa strasne bojim porodu,predstavte si moja sestra teraz 3ti krat porodila,doma dostala silne bolesti rano o 10tej ,manzel ju rychlo bral do porodnice,tam dorazili okolo 10:35 a o 10:50 uz mala babo pri sebe,to bola rychlovka,:DD

tana 147

ja som minulý týžden spadla zo schodov, nastastie som celu vahu smerovala na ruku...som sa bala, aby sa drobec neotočil, no chvalabohu je otočený tiež hlavickou dolu... ale viete ako sa na ten porod bojiiim...a vy ste uplne este zatvorene??? inac kamoska rodila minulý mesiac a hovorila mi, že ona sa nemohla za nič na svete otvoriť...

mojaeni

teraz uz musime chodit castejsie a posledny mesiac by sa malo chodit na poradnu kazdy tyzden.
Mna doktor doterz vzdy prezeral aj zo spodu, aj mi robieva ultrazvuk.
Babatko mam otocene hlavkou dole, ale aku ma hmotnost, to netusim. To zas mne neprezradil, ani odhadom.

kraaska

iba sa spyta ake mam tazkosti,spravi ultrazvuk a dovidenia nabuduce...teraz idem nabuducu stredu,a mi vravel ze uz spravi nejake vysetrenia co sa robi pred porodom a tak....