...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
no fakt baby-akosi sa nam zatial nechce... vcera isiel mato do prace,tak ma vzal so sebou a odviezol k bratovi-aspon na pol dna som trosku vypadla z domu a rano sme prisli nazad..ale uz bez kufra som nesla=))
jaaaj lenka,to muselo byt podarene..isto si bolanahnevana a rada zaroven..si viem predstavit..ale take podarene tomuselo byt-vidiet ako dieta namiesto seba napchava psika,ale radostne sa pri tom usmieva =)))
vzdy lepsie byt niekde doma aj ked sama ale predsa zavolas aj sanitku alebo co,nie ako ja na dialnici..myslela som ze umriem od strachu aj som myslela ze porodim za tri sekundy a v aute..teda taky pocit som mala ze uz to proste bude.aj tak som porodila veeelmi rychlo.asi 3 hodiny to trvalo.ani neviem presne uz nevnimala som nic.
dnes som sa posmiala ale aj trochu nastvala.mala papala vyzivu dnes a dala som jej to do misky lebo rada tak papa teda ovela radsej ako ked ja ju krmim.aj ked ruckami papa ale bavi ju to..no a sedela v takej nizkej sedacke nie vo vysokej a prisiel nas pes a vylizal celu misku.a alex cela vymiata mu este davala do ppapule tu vyzivu som myslela ze ma porazi ked som sa otocila.vyberala som riad z mycky otocila som sa a uz sa tam obaja napchavali.
nie,praveze on na hry moc nie je.. ani na vino..on skor teraz ked si tak vsimam,odkedy sme si kupili to auto,tak nejake skraslujuce doplnky..nakolko je skorpion,tak si kupil napr.zivicovu nalepku skorpiona a mame ho uz nacapeneho na aute,alebo cosi okreasne na stierace,potom nieco na strechu- kvazi zralociu plutvi a tak..ibaze ja nemam taku moznost dostat sa do toho obchodu,kde to predavaju,nakolko je to dost daleko..ale tak som premyslala,ze uz ked nic nevymyslim,tak si vezmem peniaze,pojde so mnou do toho obchodu a nieco si vyberie sam..a bude
no kufor mam ozaj pri posteli,zatial spim v nocnej koseli =)) uz ten strach sam o sebe mi hovori,ze keby som to mala uz za sebou,bola by som asi kludnejsia v tej sfere.. uvidime..dnes som matovi volala do prace,som nieco potrebovala a cuda,taky vyplaseny mi zdvihol,ze co sa robi,ci uz..lebo mu nevolam doprace,ak nie je nieco surne,lebo moc telefonovat nesmu..takze zatial sme doma =)))
caute babyyy...tak uz sa to kraaati co?vsteko mas pripravene taska pri dverach spis uz oblecenado porodnice?:D
ja som marekovi kupila penagove gule..dobra hra.ale nejaka drobnost ja neviem.nema rad hry tvoj mato?moj marek miluje hry ako na playstation alebo pc alebo na Wii.tak mu vzdy nejaku kupim ked vidim nieco nove.naposledy nejak strategiu ci co to bolo..:D
Safa ahoj :)..ta dilatacia je tusim nieco ako skracovanie krcka maternice..cim uz si blizsie k porodu, tym by sa to malo skracovat..presnejsie skus pohladat na googli..
a k tym narodkam..no to je moja vecna dilema..manzel ma o par dni meniny a tiez premyslam, ze co..ale on ma rad dobre vino, tak kupim mu hadam kvietok, flasu nejakeho lepsieho vina a k tomu nejaku drobnost..to je asi najlepsie, kupit tomu druhemu to, co ma rad :)..mne keby manzel doniesol na narodky kvietok a nejaku sladkost, co mam rada, tak by som bola radsej, ako keby mi nakupil nejakych hluposti :).
tak sa zatial maj krasne, nech teda nieco vymyslis a kedze uz to mas "za par" :), tak drzim prsty vsetky nech Vam porod dopadne dobre a Ste vsetci zdravi a stastni! :) papa
prosim vas,vysvetlite mi,co je dilatacia cipku,pripadne krcku..
a tak isto-neviete radu hodit? mato ma o mesiac narodky,a ja uz teraz rozmyslam co mu kupit,alebo co vlastne vymysliet,lebo to ja nechcem na poslednu chvilu,a ked bude babo,budem sa potrebovat dostat do obchodu v predstihu..tak aby som mala daku inspiraciu,hm?
tak o ten epidural sa ak to do pondelka este vydrzime popytam doktorky svojej,co mi ona povie na to..
ja mam prvy termin presne o tyzden,no tuto noc som mala take bolesti ze az..tak zvlastne ma bolelo brusko,ziadne kontrakcie,ale citila som sa ako vtedy,ked som mala menstruaciu,a nebrala som tabletky-nepricetne bolesti,plac,zufalost..
a to meno noya-fakt neviem..stale je tam u mna Ema,a u Mata je to Chiara..a stale je to bez dohody..nemam nic proti tej jeho Chiare,dokonca mi aj doma povedali,ze ked nemam nic proti,ako som mala proti Diane,tak mu mam spravit radost,a nech ma tu Chiaru..ale ja neviem,ja som sa tak upla na tu Emku,ze neviem ako dalej =) ale ci to bude dcerka netusim,pretoze kym sa nenarodi,nebudeme si 100% istí vobec..ved jedna baba co porodila nedavno,jej cele tehotenstvo vraveli,ze to je dcerka urcite,a dorodila a lekar vravi-mate syna..takze tak asi..ja sa babätku tesim celkovo,len ma zacina ubijat ta neistota..velmi tuzim po tom,aby bolo zdrave,aby nam vsetko dobre dopadlo..
tak baby,ked sa vam nebudem par dni ozyvat,aspon budete vediet,ze uz som tam =)))
Ako tak citam, vsetky tri ste sa v podstate zhodli, ze sa nemusim znepokojovat, ze taka tuzba po babatku je normalna a teda, poviem vam, potesilo ma to :) Moje kamosky ma v tomto nechapu.
S priatelom sme sa na tuto temu aj rozpravali, a on je tiez za to, aby sme babatko mali hned, ako si to budeme moct dovolit. Co je najskor o take 2-3 roky. No, len neviem, ako to vyriesime s byvanim, lebo kazdy zatial byvame so svojimi rodicmi v panelaku a nie rodinnom dome, kde by sme mohli mat vyhradenu izbu. To tiez nie je ktovieaka vyhra, ale aspon zo zaciatku je to fajn, kym sa nasetri na byt.
Tym, ze sme s priatelom spolu uz relativne dlho, mam pocit, ze by nam prospelo "postupit na dalsiu uroven". Lebo ten posledny rok som sa len utvrdila v tom, ze ho mam naozaj rada, nas vztah uz je taky zabehnuty, vieme, co toho druheho potesi, co ma rad, co nema rad, nehadame sa, vieme sa dohodnut, ustupit, ked treba. A mozno preto zacinam vymyslat so svadbou, dietatom... Uvedomujem si, ze dieta je zavazok na cely zivot, ale myslim, ze nasmu vztahu by to prospelo, ze by ho to utuzilo, jednoducho by sa z partnerskeho vztahu stal rodicovsky. Len ked sme este tak mladi... A navyse, zivot po svadbe a dieta aj nieco stoji. Takze teraz momentalne musime hladat nieco ine, ako by sme obohatili spolocne straveny cas. Skusili sme nove sporty, chodime na rozne vylety, podujatia, vymyslame akcie aj pre spolocnych priatelov, no mame kazdy aj vlastne aktivity, nie sme na sebe zavisli 24 hod denne. Naozaj, program mame pestry, lenze aj tak sa bojim, aby sa mi takyto vztah po nejakom case nezunoval, kedze je viac-menej stabilny a idealny uz styri roky, bez burlivych obdobi. A pomaly mi zacina vadit, ze si musime stale a coraz viac, akoby nasilu, vymyslat nejake nove "zabavky" a rozptylenie namiesto dietata. Ono je prijemne byt pokojne spolu, ale stale hladame nieco nove, chodime kade-tade, len aby sme sa nezacali nudit. Lebo je tazke najst nieco dalsie, co nas nadchne oboch, ked uz sa tak dlho pozname. Citim, ze nam vo vztahu chyba akysi "prvok nestability"/nieco nepredvidatelne/novy impulz (alebo ako to nazvat), ktory by nas automaticky zblizil. Alebo sa mylim?
Inak, je zaujimave, ze vsetky mate dcerky. Teda tusim, ze Safa spominala, ze sa rozhoduje medzi dievcenskymi menami. Ktore napokon vyhralo?