Biele guličky v hrdle - čapy. Pomôže výber mandlí?

effa

ja ich mam len max.raz do roka, chvalabohu. Hlavne vtedy ked citim ze mam zapal v tele, oslabena imunita, bolest hlavy. Vtedy si ho vyberiem so sponkou na vlasy.Priserne to smrdi. Najprv som si myslela ze to je jedlo obalene hnisom.... no neviem.

effa

ja ich mam len max.raz do roka, chvalabohu. Hlavne vtedy ked citim ze mam zapal v tele, oslabena imunita, bolest hlavy. Vtedy si ho vyberiem so sponkou na vlasy.Priserne to smrdi. Najprv som si myslela ze to je jedlo obalene hnisom.... no neviem.

isabel

A baby cim si to vytlacate? (ja sparatkom, no to je ostre) Mam to aj ja a jox som pouzivala asi 3 tyzdne v kuse a nepomohlo.

lalia..

Ok kupim si ho aj ja. Pomohlo by aj niečo na znecitlivenie hrdla, lebo ma strašne napína pri tom vytlačaní. Nepoznate niekto niečo take?

maruskacica

ahoj..prednedavnom som zalozila podobny prispevok tiez ma trapia tieto biele gulicky. Odporucali mi sprej Jox, je to jodovy sprej strasne zapacha ale ak pomoze tak to nejako vydrzim. Ja mavam tie capy pravidelne ale nie kazdy den. Vcera som napriklad nemala ale dnes som uz mala zas nieco male. Tak uvidim ake to bude casom. Pouzivam to len 3 dni.

fifinka

Ked si das vybrat mandle, kazda choroba ti sadne na priedusky a to nie je med lizat...Capy si denne vytlacaj. To nie je dovod na ich vyberanie.

lalia..

ja mam 22 a mam ich tam už asi 10 rokov. hocikedy som to vyplula pri kýchnutí..fuj. Lezie mi to už na nervy, pretože musím mať skoro stale žuvačku, Veď o čom hovorím.
Tiež mi krčna nedala vybrať mandle, ale mna to strašne obmedzuje pri rozhovore s niekym. Keby sa mi to tam potom nerobilo, tak si ich dam vybrať na vlastnu žiadosť, môže sa to?

sajfina

koľko máš rokov?mne sa prestali robiť po 20.narodeninách,skoro 21 som mala...mne nedoporučovali vybratie mandlí