kučerave / vlnite vlasky :)

Príspevok v téme: kučerave / vlnite vlasky :)
medicka

ahojte, chcela by som poprosit ci niekto nevie poradit s kuceravymi vlasmi..nehladam ziadny prostriedok na ich skrotenie, praveze by som chcela nieco, aby pekne drzali tvar a objem..kadernici mi povedali,ze kucerave vlasy je hriech cesat a ja to ani nerobim, ale potom sa mi moc chlpatia...iste nie som jedina kto ma takyto (ne)problem, tak by som bola rada, keby ste sa o svoje poznatky a skusenosti podelili tiez..dakujem :o)

asti

caute..ja som aka mala mala vlnite, potom sa mi vyrovnali, boli dost huste ale totalne rovne, a v puberte sa mi opat zacali vlnit..som mala problem tiez so stiepenim a suchymi koncekmi..a teraz ako som vysadila HAK a inak sa stravujem, tak sa mi hrozne mastia a su rovnejsie..by som povedala ze mam etapy :o)) inak kucierky sa mi pacia ale nie na mne, mne vadi ked mam vlasy tak "nasiroko", tak si ich fenujem narovno a obcas trosku vyzehlim..

sonulienka

no tak ja som z tých čo majú kučeravé vlásky a poviem vám na rovinu mne sa to nepáči!!!!!! tak som si kúpila žehličku a žehlím si ih ..viem viem že im to veľmi škodí občas ich nechávam nevyrovnané .. ale používam hromadu prípravkov na ne..

medicka

:)tvoj tato ma zmysel pre humor. som kozorozec a moja mamina je tiez skorpion, je to komplikovana povaha, ale vlastne kto nie je.. ? ci si to o tebe budu mysliet tvoje vnucata, to neviem, ale tvoje deti zarucene ano :)

kučeravá

xixi mne otec zo žartu vravel:ved som ťa robil na kožuchu!ked som bola malá -úplne -tak som nemala žiadne vlasy potom také svetlé páperie.v akom si znamení.ja som "protivný
" škorpion.inak tie vlasy som zdedila po babičke, už nežije ale mám fotku.bola kočka dufam, že aj moji potomkovia si toto o mne pomyslia.

medicka

taham na 20 a mam ich po lopatky. nepacia? jemine, ja by som chalanov s kuceravymi vlasmi zozrala, teda samo nie 5 rocnych... :) nechapem preco ludia co maju kucerave vlasy si ich vyrovnavaju a ti co ich maju rovne umieraju za brckami.. ja som vzdy chcela brcky a v zivote by som si ich nevyrovnala, ale je pravda, ze ja ich nemam kucerave od narodenia, ja som mala rovne vlasy a sami sa mi zacali v puberte najskor jemne vlnit a teraz som uz kucerava uplne.. :) neviem ci je to "normal" teda nepoznam nikoho kto by sa ku kuceram takymto sposobom dostal, ale nestazujem sa :)a farba sa mi tiez zmenila, ja som mala kedysi hnede s nadychom gastanu ale postupom casu ztmavli...ktovie s cim to ma suvis.. :)preco sa tvojmu malemu nepacia jeho vlasy, aj ti to zdovodnil ?

kučeravá

koľko máš rokov?asi si mladá aké dlhé vlásky máš,ja mám už 31rokov a vlasy len tak po plecia.mám aj syna brčkavého(5r.)a nepáčia sa mu jeho vlasy .

medicka

tiez som bruneta a poriadne tmava, az ma niekedy z dialky oznacia za ciernovlasku.. :) a vies co kedysi sa mi stiepili ale brutalne, ale teraz uz vobec, pretoze tak ako si pisala ty, pouzivam olivovy olej na konceky, alebo teda na cele vlasy aj ja a este olej z tekvicovych semien na pokozku(pisala som o nom v teme "hustota vlasov" )Jedine co sa mi s vlasmi deje je, ze sa mi chlpatia, pretoze mam snad kazdy inej dlzky a tak sa mi zamotavaju a ked sa ich snazim decente rozmotat, tak sa zalomia, ale nie na konci, ale hockde..btw. ten olivovy olej je super aj na nechty.. :)

kučeravá

no najlepšie je fakt ich moc nečesať iba ak tak ked su ešte mokré.varím si žihľavový čaj tým si ich oplachujem a troška si nechám dám do fľašky s rozprašovačom a ráno si ich trocha zvlhčím.aj tebe sa štiepajú končeky?mne ano potom si ich -ked je v lunárnom kalendári mesiac v znamení leva podstrihnem.kaderníčke chodím len tak 2krát do roka.niekedy si dám večer aj trocha olivového oleja,ale to len v prípade že ráno mám čas na zmytie. inak som brunetka,akú farbu máš ty_

medicka

ahoj kučeravá :) niveu pouzivam aj ja, ale sampon a kondicioner sa mi podarilo doteraz nejak prehliadat, aj ked som sa snazila o opak ... jo rastu brutal pomaly, ja mam pocit, ze mam furt vlasy rovnakej dlzky a to sa mi trochu nepaci..prezrad este, ci si ich ceses, alebo bo s nimi stvaras.. :)

kučeravá

lenka kolko krát som ja túžila po rovných vlasoch..mamina mi vždy hovorí,že možem bohu dakovať za kučery už som sa s nimi zmierila.medicka,ja používam rad nivea na kučeravé vlasy-je tam všetko od šamponu,konic. penového tuž.až po lak. som spokojná.vieš,že som rada že sa brčky opäť vrátili do mody?!len ma hnevá,že tak pomaly rastú-čo narastie-to sa hned zvlní.