Ahojte, potrebovala by som radu. Uz 10rokov chodievam behavat a mávam trochu problémy s klbom, natiahnutým svalom. Vraj je na to dobré kúpiť si želatinu. Neviete mi poradiť nieco kvalitné a účinné?Ďakujem
Želatina - kĺby
Na klby a pretazene miesto po behani by som uprimne nesiel naslepo do zelatiny ako do nejakeho zazraku. To je skor taka ludova rada. Ak mas problem hlavne s konkretnym klbom alebo natiahnutym svalom, praktickejsie byva riesit lokalnu ulavu, oddych a neprepalovat trening. Na obcasne bolestive miesto dava vacsi zmysel gel na klby a svaly - pathilo.net nez kupovat drahy doplnok len podla recenzii. Ak sa to vracia uz dlhsie alebo sa to zhorsuje pri behu, tam uz by som skor riesil pricinu, nie len co kupit.
zelinka...
a mal/a si tam napisať ešte ze to stojí 59,95€ (120tbl)
a podla zlozenia tej umeliny ! uplne postačí ked clovek bude jesť pravidelne ryby a je to ovela lacnejsie...! ako nejaký vymysel ktoremu robíš reklamu! a ktorom som v živote nepočula
na klby je dobra vyziva amitamin® arthro360 obsahuje aj omega 3 okrem ineho, dlhodobe uzivanie zelatiny moze sposobovat hustnutie krvy
ahooj, ja chodím vela behávať, aj robím silové tréningy, box a zaťažujem kolená klby, mám rada slovenské veci ako keby som mala kupiť lieky, čo v podstate neviem čo ani obsahuju ... slovenská firma powerlogy, teraz má novinku už niekolko mesiacov - kolagen - bezlaktozovy ešte k tomu .. powerlogy.com som s ním spokojná .. hlavne žiadne bolesti na žaludku a pod veci :)
treba si doma urobiť zelatinu-huspeninu- "studeno"
ked nieco na klby tak urcite priessnitz klbovu vyzivu, omnoho ucinnejsia a lepsia ako klasicka zelatina
sice nikto na vlada nereagoval, ale ja by som si to nevaril, kedze v sucastnosti je maso sama chemia. pri dlhodobom uzivani je to zbytocne dopovanie antibiotikami a ktovie cim este.
hlavne nejedzte samotnu zelatinu, lebo ze ta je zle stravitelna.
podla mna sa oplati kupit hydrolyzovany kolagen - velke balenie je relativne lacne v porovnani s tabletkami a okrem toho dlho vydrzi.
ked to skombinujete s msm, glukosaminom a vitaminom C, tak ucinok mate skoro zaruceny za neporovnatelne nizsiu sumu ako ked budete jest tabletky(v pripade, ze mate vaznejsie problemy a musite sa liecit dlhodobo).
OK, nájdi si na Googli gelatina plus maritime. Ja si to neviem vynachváliť.
Ja mám dobré skúsenosti s týmto:
-odkaz odstránený-
Mne pomohlo Gelo-3 -odkaz odstránený- - obsahuje hydrolyzát želatiny, glukozamín j chondroitín (okrem iného), takže sa mi to zdá vhodné.