Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Želatina - kĺby

RNG

Zelatina, huspenina, dobre uvarene(hydrolyzovane) gliky na kostiach, to su vsetko vyborne prirodne zdroje mukosacharidov, tj latok, z ktorych sa sklada nasa klbova hmota, slachy a puzdra.
Telo si ich sice vie aj vyrobit v mensich mnozstvach aj z inych potravinovych clankov, ale polotovar je polotovar, doda pre telo viac a rychlejsie, nez si telo vie pracne vyrobit.
Co sa tyka obsahu zelatiny(zivocisnej) v niektorych tvrdych zelatinovych cukrikoch, je jej tam pomerne dost./ Na stravenie tychto a transporttaciu na miesto regeneracie treba rozne enzymi, odporucam najma bromelain(z ananasu) a serrapeptazu.

kamcatko

ja na klby pouzivam gelenknahrung je to taky prasok do vody, rozne prichute. aj gelatina je fajn. skuste sa informovat v obchodoch s doplnkovou vyzivou.

[zruseny12]

pri bolestiach treba aj cvicit,pohybovat sa,ale ked je vela pohybu tiez to skodi,aspon mne...kazdy si musi najst sam,co mu pomaha...a co skodi...

[zruseny12]

KAMIL
ale tu pisem,ze je jedna z zmoznosti,ktora pomaha,okrem toho musis aj ine veci urobit koli KLBOM...A NIE LEN JEST MEDVEDIKY...

kamil852145

gumove medvediky.. nebudte smiesni. museli by ste ich zjest "tonu" aby vam aspon doplnili prirodzeny ubytok v chrupavkach

[zruseny12]

ala,jasne,je to ako droga...
skus este zavolat na toto cislo niekde do Lucenca...to mi dala jedna prispievatelka tu na fore,/na teme-TETANIA-pod nikom AGAVEN prispieva/,ze ona si tiez objednala a caka...0911279694
tak ti prajem vela stastia a rychle vratenie k behu...

RNG

nezabudajte na klbovy maz, ktory sa da vyrobit telom z avokadovych olejov. Kazdemu odporucam 2 avokada tyzdenne.
Podla prislovia"kto maze, ten jede"

ala:)

Vďaka všetkým za rady:)
mariaa,ja som obehla pár lekárni a tiež nic. Skúsim pohľadať na tom nete.Rada by som sa čo najskôr vrátila k behaniu, lebo mi to strašne chýba. Keď si už raz človek zvykne na pravidelný pohyb, len tak ľahko sa nedá prestať:)))

[zruseny12]

ala,to by som aj ja rada vedela,lebo v lekarni ho uz nemaju,ale skus na stranke
www.google.sk daj si do vyhladavaca SP-enzym a lekaren,alebo tak nejak a tam ti vyhodi nejake lekarne...
/mne povedali,ze ho uz prestali vyrabat/
ale inak fakt ja som s nim bola spokojna,ja som ho mala od f.VALOSUN.
teraz ho vsade zhanam a nemozem ho zohnat...:0((((.....velmi mi chyba...