Postava zeny

iris

rasto, kazdy muz je odbornik na zensku postavu, nie? a ty vies, sudim podla tvojich prispevkoch, ze kazda zena je krasna a treba jej to dat najavo.lebo zeny to potrebuju,aby boli so sebou spokojne.su uz raz take.
:DDDD
len par namyslenych typkov si netreba vsimat, betka.ak ti taky povie na tvoju postvu ze nie je pekna,tak jednym uchom dnu,druhym von. pri tvojich cm je to super postavicka. ziaden muz nema rad vyblednutu susienku :))))))

rasto1

iris, ja som odborník? prečo si to myslíš?
betka, kamaráti ti to nehovoria, ty si to hovoríš, ty sa tým zaoberáš a oni len reagujú. a keď nie, tak to nie sú moc dobrí kamoši, nemyslíš?

hmm

caute lidi . aj mna by zaujimal postoj zien k idealnej postave muzov.vysoky chudy nizky tucny pupok, alebo je to su to ti typci z reklam :)

siria

rasto,a vy muzi kedy chcete chudnut?
zda sa mi,ze bud nepriberate a papate co chcete, alebo priberate a je vam to jedno.
cvicite kvoli svalom a pritazlivosti,nie kvoli tomu,aby ste sa vyhli pivnemu brusku,ze?

iris

a ked zacnu mat hlupe reci ked si chces dat coku,tak zamysli,preco to je. ci nahodou casto pred nimi nehovoris o chudnuti a priberani a tak ti to vzdy pripomenu.nemyslia to zle,oni len radi zienky podpichuju a doberaju si.mozno si im nevedomky dala prilezitost.ja mat pas 65,fuha, to by som mala aj na kg.menej.
:DDD
Netráp sa. rasto je odbornik, zober si jeho rady k srdcu.

iris

betka,tak to mas lepsiu postavu ako ja. ja mam pas 75. 10cm viac. ale nevadi mi to.mozno preto tie boky su celkom ok.moja sestra ma uzky pas a sirsie boky.dokonca este sirsie o tych par cm ako ja. ale ona ma ksichtik ako babika,tak su z nej vsetci namakko,tak tiez sa tak netrapi bokmi,hoci postavu nema naj.dokonca ma velmi kratke nohy a to boky este rozsiri.
vidis, nie je vsetko o bokoch.a muzom sa pacia take zenske.

rasto1

toto je nekonečný boj
ženy si stále myslia, že majú byť chudšie, muži im stále opakujú, že sa im chudé moc nepáčia. a tak dokolečka
prečo sa furt podceňujete, to vás baví?
betka, vieš čo muži neznášajú? také ženy, čo stále chudnú a stále sú nespokojné so svojou postavou. kto by takú chcel, veď to je strašne otravné.

betka20

Sii:No tak co mam kamaratov tak oni si ma radi macnu.Ale ja im nerozumiem preco mi stale musia naznacovat ze som tucna?ved to sa uz z tych bokou neda tam su kosti a uz chudsia nebudem.Len co si chcem dat kusok cokolady tak uz zacnu narazat.Ja mam tiez boky zdedene.

sii

ja mam 97cm v bokoch a som spokojna nepotrebujem byt ako vyzla no nie?!
Boky mam zdedene co s nimi mam ich obrezat alebo co? Zvykla som si a prisposobila a som nad mieru spokojna a tucna si nepripadam, myslim ze mam fajn postavu. Tak sa nestazujte a budte radi ze vas chlapi maju za co chytit