Ahojte.Chcela by som vediet ake zeny vas viac pritahuju.So sirsimi bokmi ako nape.Beyonce alebo vychudnute
Postava zeny
omyl iri kde byvas?:) ja nemam partnerku dost dlho.nemam cas alebo co neviem ani sam.a na blondinecky mam slabost ale vacsinou si nevyberam podla vlasu (°_°)/neviem ako sa mal usmiat :(/
iris..;) aj ten usmev moze byt,aj tie sexi vrasky pri ociach,mozu byt,a jasne ze charizma:) potom uz len inleligencia,tolerancia,ludskost,vtip..atd a mozme ist na kavu ;DDDD
hmm..a tebe sa pacia ake zeny?:) ja si myslim,ze postava by len mala byt sumerna,zena upravena,jemna a zenska..
no,mozno by si ani neveril, ake sme nadherne a dobrucke :)))
blondinecky!
Ale ty uz holku mas,ako citam inde. Tak si ju drzaj.
betka pacia sa ti taki ako som sa opisal?kde byvas?:)))ale nie ; )
Babenky mne sa pacite vseky a hlavne rozumne.ked sa zalubim do 100kilovej alebo opak tak co mam robit?laska je laska (_,_)ťap
betka, no tak je to lepsie. je to iba v tvojej hlavke. chlapi nas budu mat take,ake sme.lebo modeliek moc po svete nebeha :))) a ako citam,tak ich ani nechcu.
hmm sa potesi,aky je ziadany :DDD
180 a viac som myslela vysku postavy,nie ruk :DDD
tak to si ideal. pekny vyzor, sportovec, charizma....niet co dodat.uz iba najst tu pravu babenku.
avinka :DDDD
mne ale krasna hladko oholena tvaricka. a ruky mozu byt normal. ale aspon 180 a viac.a paci sa mi,ked sa muz usmieva tak, ze sa mu pri usmeve robia vrasky od oci az k ustam :DD neviem preco,ale sa mi to paci.take sexi for me.