Ahojte.Chcela by som vediet ake zeny vas viac pritahuju.So sirsimi bokmi ako nape.Beyonce alebo vychudnute
Postava zeny
no myslel som ze nie som ani kulturista xapes svaly kade tade. som sportovec ani by som nemohol byt tazsi.neposobim ako spagetka :)to by som si vsimol a co sa tyka povahy vravia mi som charizmaticky a ku zenskym sa spravam asi ako sa patri ked mi to davaju najavo.hmm ale kazda je inaa ;)
iris..to je presne moj typ :)) ;D tiez.. a este take mierne strnisko,a neviem preco,ale nepaci sa mi moc ,ked ma chlap chude nohy:DD dufam,ze sa nik neurazi:D a este velike ruky by mohli byt:D
hmm.:)))) mas to ok,moze byt:D ak to mas rovnomerne rozlozene:-DD
akosi sa rozbehla tato debata..:)
hmmmm, aj u mna. fakt.
povedz mi, a 73 kg u teba nie je malo? nevyzeras vychrtly?? ked pises,ze ani spageta, tak by si mal byt na tom dobre. vyzorovo.este dalsia vec,ci mas sympaticku povahu.
:))
iris fakt na prvom?a uteba?
for avinka. no ja osobne m84 73kg vlasy pagastan konsky trocha opaleny ani rambo ani spageta, moze byt?len xem ved. na com som :))
vysoky,tmavy,muzna postava,tmave oci...sa mi zda, ze taky je na prvom mieste u vacsiny zien.(samozrejme,ked hovorime iba o postave) stale to vsade citam.
hmmmm.
zeny si myslia,ze musia byt chude,ak sa maju pacit muzom a preto stale chudnu.aj ked im muzi hovoria, ze sa im pacia take ake su, beru to len ako upokojujuce reci,nie ako pravdu.myslia si,ze im ten ich nechce pokazit naladu tak to hovori,hoci by chcel aby bola krajsia, chudsia, modelkovejsia.
a zeny by boli zase radi, keby sa muzi kvoli nim snazili aj so svojou postavou, aby trochu posilnovali, zdravo sa stravovali,udrziavali..a oni zas na to kaslu (ako citam a vsimam si)
:)))))
zeny tucne plackaju tak naco papkaju
zeny chude placaia viac potom treba papac
ahojte:) betka,ak uz chces schudnut,tak to rob iba ak kvoli sebe a nie kvoli niekomu inemu..je to o tvojich pocitoch,ak si ty spokojna,tak ostatnych mozes mat vies kde:)
hmm.. no mne sa pacia,take tmave typy muzov;)mohol by byt vyssi,a taky muzny..:) normalny,klasicky typ,nie nejaky metrosexual.. :)