upravená?

Príspevok v téme: upravená?
orešanka

Ahojte.
Som strašná a hnevám sa preto na seba. Neviem či je takýchto žien veľa ale ja som jedna z nich. Chcela by som vyrezať veľmi pekne, elegantne ale som nedbalá a veľa krát možno aj lenivá v úprave svojho zovňajšku. Maľujem sa len veľmi málo, nenosím šperky a väčšinou mám oblečené nohavice. Občas si dám záväzok, že sa budem každý deň maľovať a nosiť šperky ale veľmi rýchlo ma to prejde. Ste niektorá taká istá? Tiež chcete vyzerať super a zároveň vám "nezáleží" na vašom oblečení?

katjas

ahoj, krasa nespociva v tom ze sa namalujes a das si sperky!!!!!!! Ide o to ci sa citis byt krasna. Vtedy to z teba vyzaruje a vyzeras krasne aj keby si na sebe mala zvazok handier. Kazda zena dokyze byt krasna. Je to o pocite. Ved necitis sa hned krajsia ked ti niekto len povie ze si pekna??? Ale nezaskodilo by sa trosicku aj pekne upravit. Uvidis, ked uvidis zmenu budes sa lepsie citit a zacne ta to bavit, budes chciet byt vzdy pekna a zlepsi sa ti nalada, budes energickejsia, stastnejsia, vtipnejsia... Len sa na seba divaj ako na krasnu zenu. A aj zo svojich nedokonalosti urob prednosti a ludia ich na tebe budu milovat!!!!! (ako napriklad velky zadok jennifer lopezovej, alebo krivy nos barbry straisandovej) :-)))

orešanka

Ďakujem za nápady. S tým vstávaním je to trošku ťažšie, aj keď sa snažím dobehnúť maľovanie v práci. Vstávam totiž o 5:00 a chodím na 6:00 do práce. Zároveň vozím malého k mame, muža a svokru do práce. Ráno sa obliekam po tme aby si syn ešte pospal kým všetko nastrkám do auta. Musím postupne zmeniť šatník ale som rada, že nie som sama. Inak kúpiť niečo na moju postavu a to nehovorím o topánkach, je naozaj veľký problém. Mám 176 cm a 70kg a keďže k tomu 7 nohu, tak sa už v obchodoch najprv pýtam čo majú v mojej veľkosti. Vo výkladoch je asi iný svet. Prečo nie sú figuríny malé a bucľaté alebo napr. vysoké a prsnaté. A druhá vec je, že aj keď sa mi vo výklade niečo veľmi páči, po zhliadnutí cenovky si to rozmyslím. Minule som si kúpila dvoje nohavice u Poliakov, ktorí ich vozia aj do butikov ja som za oboje dala 1000,- a o týždeň som ich našla v butiku za 750,- jedny. Želá veľa šťastia pri skrášľovaní.

kikina

oresanka: este jedna rada - ak chces byt "elegantnejsia" skus si vyberat veci zo satnika take, ze zacnes suknou (nemusi byt kratka, moze byt aj sportova), alebo pekne nohavice, prip. ako som uz pisala 3/4 nohavice (zaklad je aby si nemala len nejake "obycajne" nohavice na seba, a potom to uz doladis niecim vhodnym navrch ....

kikina

ahoj oresanka, dlho som riesila podobnu dilemu, ale potom som si jednoducho zvykla, ze rano vstanem 10 min skor a vsetko stiham .... spirala, make-up, nausnice, sperky ... oblecenie si vacsinou vyberam vecer predtym, kombinujem jednoduche veci, sukne moc nenosim, skor a cstejsie 3/4 nohavice a nejake pekne/kvalitne silonky. aj ja by som sa mala kvoli praci obliekat elegantnejsie, ale mne to moc nevonia take nobl kostymy ....
:-))

jana2

Ja som nadšená súčasnou módou.Má taký dosť široký záber,každá si môže vybrať podľa seba,čo sa jej páči....Problém sú iba veľkosti.Všetky tie krásne super veci v butikoch sú iba na tenké štíhla modelky.A tak sa pýtam, Do kelu, a čo my ostatné normálne baby?
Máme chodiť v mechoch,alebo sedieť doma?A ešte zbožňujem bižutériu.Obchody sú plné týchto drobných doplnkov.Netreba t preháňať,ale taká drobnosť oživí fádne oblečenie.A ešte som nadšená šálikmi a klobúčikmi a čiapočkami....Ale iba vo výklade.

sii

alebo tie goralky co sa teraz tak nosia dlhocizne a velke, to sa mi tiez velmi paci, ale nosit to nemozem lebo ma to tazi na krku a po druhe ak si v praci sadnem za comp tak to bude stale hrkotat a padat na stol a to by ma rusilo cely den je to neprakticke!! A vo volnom case si pripadam ako idiot lebo inak to nenosim. Najradsej mam ciste linie.

sii

mne sa to tak paci ale co s tym a nie je to lacne. Minule sa mi pacila taka bluzka s takymi cipkami bolo to take pekne vo vyklade. V pase to malo gumicku a potom to islo dole. Bolo to fakt pekne len vo vyklade kym som si to neskusila :)) Vyzerala som ako uhorka cerstvo strhnuta s pola a stala 1500skk strasne

rasto1

niektore zeny na seba narvu hocico, potom vyzeraju ako nejake masky z muzea voskovych figurin, normalne niekedy pozeram jak puk, ze co to je?