Kedy mi uz konecne skonci menzes???? :-((

Príspevok v téme: Kedy mi uz konecne skonci menzes???? :-((
zufala

Prosim vas, co mam robit ak mam stale menstruaciu, uz 11-ty den a stale silny a neviem co s tym...urcite to bude tym, ze som zacala brat antikoncepciu, ale uz som tak vykrvacala tieto dni, ze som aj bleda, je mi casto na odpadnutie a uz by som chcela aby skoncili...ako sa to da urychlit, co mam robit? pomozte mi prosim, lebo viac ako den to uz nevydrzim!!!

jana33

pre zúfalú:dá sa to kúpiť bežne v obchode,napr.kúp si čaj GYNASTAN alebo AFRODITA , sú to ženské čaje a pomáhajú pri rôznych ženských chorobách, prave som si ho uvarila, ja ho pijem pri menzese ked mam bolesti, a pri dlhšom užívaní mi zmizli aj cysty, tak skús, poškodiť ti určite nepoškodí...

zufala

Ahojte!Takze menstruacia stale pokracuje, uz 13-ty den, sice o trosicku menej, ale stale je..a inac mam menstruaciu dlhsie, akurat som mala prestavocku nejake 4 dni.Teda zacala mi presne 22.10. trvala 12 dni, potom 4 dni som nemala a potom zase tie vodopady a az doteraz...tak uz neviem co od dobroty, stale sa prepchavam tabletkami a jem citron, teda nieco kysele aby to uz skoncilo...a efa ten cajik sa da normalne kupit v obchode???

snezienka

Ahoj moja ja som mala podobny problem.Tak isto aj mne meskala stale menstruacia,tak mi doktor predpisal tabletky na jej vyvolanie.A tiez som prvy krat brala antikoncepciu.Slabo som krvacala cely mesiac v kuse.Ale po druhom baleni antikoncepcie bolo vsetko v poriadku... Neboj bude dobre.

efa

Ahoj! Ked som mala 14, mala som podobny problem...menstruaciu som mala uz tri tyzdne a vobec to nevyzeralo, ze tak skoro skonci. Citila som sa velmi zle, myslela som ze vykrvacam! Ani lieky nezaberali. Potom mi jedna pani(mamina znama)poradila, aby som si uvarila caj z "Mysieho chvostu"(prepac, ale neviem ako sa ta bylinka oficialne vola) a denne ho vypila aspon liter. A do troch dni, ako sibnutim carovneho prutika... bolo po probleme.

dagmar

Je neskutocnou hrozou pre mna, ked citam o takomto pristupe gynekologov (gynekologiciek) - ani sa nejdem priznavat k svojmu zamestnaniu...Toto forum nenavstevujem nejak extra dlhy cas, ale podobne pripady sa tu strasne mnozia a je mi z toho zle. Ako moze byt potom Vam, ktore mate dany problem a lekar vas takto nechutne "zrusi", posle prec? No odporne! Otrasne. Zufala, okamzite, hned, uz aj, zmen lekara!

čika

gynekolog, ktory ti nedokaze pomoct a hlavne sa s tebou o vsetkom otvorene porozpravat asi nestoji za to. urcite si najdi ineho

zufala

Takze dnes som navstivila zenskeho a ako vzdy, nic mi nepovedal, predpisal mi nejake tabletky, tak hadam mi pomozu, lebo uz vazne to uz nebolo normalne, ale vobec sa k mojmu problemu nevyjadril, asi bude najlepsia zmena toho doktora...vsetkym vam dakujem za rady :-)