Mala by to byt taka"vtipna"tema o tom co sa napr.doma,v praci,... musi vo vasej dodrziavat.Nieco blaznive...My doma nemozeme mat ruzovy ani modry toaletny papier :-)
Vsak nie som iba ja taka? :-)
no sranda... s tou perinou a gombikmi pri nohach to je asi tak u kazdeho, u mna tiez, a moja dcera /10/ napriklad neznasa gombiky vobec, je na ne alergicka, takze som rada ze sa predavaju obliecky aj na zips, lebo bud spala bez navlecky alebo sme jej to na chvilu vzdy zasili
ja neznášam ked si moj chlap sniaka sople v umývadle...a musím mat gombiky na perine pri nohách a mám fobiu z rýb a vtákov, ale nebojím sa chrobákov a hadov.
hej aj ja perinu musim mat tak ze gombicky na obliecke musia byt dole pri nohach!!!a aj ked si cez den nepopravim postel pred spanim ju vzdy musim vytriast poriadne a tak isto aj vankus inak spat nejdem :) a neznasam ked je prievan vzdy zatvaram vsade dvere
hahah na tejto teme som sa velmi pobavila =))
no ja si musim toaletny papier presne podla cierociek odtrhnut, nnavidim ked niekto si neodtrhne cely papierik jogurtu, vzdy musim mat gombiky na paplone pri nohach ked idem spat =))aaa urcite by sa toho este naslo =)
Tiez som alergicke na zaclony.Ked idem vesat pradlo konkretne ponozky tak ako zavesim prvu tak potom vseky musia ist jednym smerom.Nedajboh keby mi s tym chcel muz pomoct.:-)
ja nemozem ked je nakrivo obrus, decka, casopisy na stole, ovladac nakrivo...:)a pod...
ja tiez neznasam, ked nie su dobre zastrete zaclony. alebo ked umyvam riad a prilepi sa mi na ruku vlas, fuuuj! a moj oco si dava spinave ponozky na vrecko s pracim praskom :D ale nepomaha :D a ked ide na velku, nahadze si do zachoda 10 metrov toaletaku, aby mu neosplechlo ritku :D a zhasina po mne v izbe, ked odidem co i len na 5 minut.
moja babka zase pred pouzitim toaletak pozmoli - to je zvyk zo starych cias, ked este nebol normalny toaletak.