Mala by to byt taka"vtipna"tema o tom co sa napr.doma,v praci,... musi vo vasej dodrziavat.Nieco blaznive...My doma nemozeme mat ruzovy ani modry toaletny papier :-)
Vsak nie som iba ja taka? :-)
ja nemam rada, ked sa niekam ponahlam a moj drahy ma vtedy najviac casu na svete a este, ked viem, ze mam v niecom pravdu a on si neda povedat......
Super téma :-DDDDD
Ja neznášam, ked bracho nechá na tanieri napr. 2 zemiaky,akože už nevládze dojesť, asi aby to nemusel umyť. Tak isto ked bracho nechá v ladničke krabicu s mliekom, kde je mlieka asi za malú lyžičku, nie aby to hodil do koša :-//
....a ešte ked brat nechá mokrý uterák skrčený v kúpelni......
a ešte nemám rada, ked kolegyňa v robote si nechá na poličke v sáčku rožky, potom má 4 dni voľno a ked príde sú tvrdé ako betón, alebo neumytú šálku od kávy nechá v robote...a umxje ju za 3 dni ked príde do roboty...
.....AJAJAJ..... no v živote sa aj horšie veci stávajú, no nie ??? :-DD
moja mama vrcholne neznasa ak je napr. jedno otvorene maslo alebo mlieko a niekto otvori druhe!!...to proste nevie predychat:DD
tiez je toho viacej, co neznasam :-)...vecer neumyty riad v kuchyni...uteraky v kupelni musia mat rovnaku farbu a musia rovno vysiet, tak isto aj utierky v kuchyni...gombiky na perine musia byt pri nohach...toaletak odtrhnuty podla ciarok... poriadne odhrnute zavesy....zlozena deka na gauci...stolicky prisunute rovnako pri stole...tricka a nohavice ulozene v skrini pekne nad sebou, tak aby nic po bokoch nevytrcalo...fuha, tak toho je naozaj dost :-)
Ja neznášam, keď niekto premiestni toaleťák, keď niekto prejde v topánkach po byte, keď nechá vo vani napadané vlasy, keď niekto nechá v hrnci jedlo na dne len kvôli tomu, aby nemusel on umyť hrniec:):)
Ja nemam rada ked mi treba sikat a prave hram canter strike :D
ja neznášam samu seba!
a samozrejme, neznasam, ked sestra nechava vlasy vsade, ci na kefe, v umyvadle, proste bleee.
tak ja toho tiez neznasam vela-
-ruky od makeupu
-mokre ponozky
-nevycisteny zachod po velkej potrebe
-prazdnu rolku z wc-papiera(ale vzdy to nejako potom vyjde na sestru:-) )
-gombiky na paplone pri hlave
-ked necha niekto minmalne mnozstvo mlieka, ci dzusu v krabici
-ked nemam nieco na svojom mieste, teda tam, kde som si to pred tym polozila,to ma vytaca najviac
-nakrivo zaclona (aj ked len trosku pozdvihnuta)
-suche ruky a usta
-zaluzie zatiahnute do opacnej strany
-ked mi oco furt chodi otvarat radiator,ked nie som doma.vie,ze nemam rada teplo,furt si vetram a on pride a urobi opak :-)
no a urcite sa toho najde este omnoho viac:-)
ja nemam rada, ked v praci nechaju na zachode uz iba tu rolku z toaletaku.....