Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sekta

Príspevok v téme: sekta
šakal

poprosím vás o radu,lebo už som zúfalý, tak moja priateľka s ktorou som mal doteraz veľmi dobrý vzťah, super sme si rozumeli, spoznala nejakých sektárskych bláznov a odvtedy to ide s nami dolu vodou, už sa s ňou nedá ani normálne baviť stále len toto nemôžeš sekta to neschvaľuje, tam nemôžme, to sa nesmie- no ovplyvnili ju ako hovado a sa mi vidí, že aj u nej v práci to začalo krívať- tí sektársky blázni jej tak vymyli mozog no je toto normálne, a ako som sa snažil jej vo všetkom vyjsť v ústrety, ale tu sa už nedá
dík za rady

wowo1

ak niekto podlahne sekte,,,,to o niecom hovori,, o nezrelosti nevyrovnanosti,,neschopnosti si najst vlastny sveto nazor.skus jej ukazat nieco ine,,skus jej ponuknut viac ako dava sekta.Sice myslim ze je to dost nemozne ,v tom som skeptik,,chyba nie je v tebe,,ale v tom cloveku co podlahne sekte..s tym moc neni pomoci ak dotycna neche,,ak niekto neche,,bohuzial treba ho nechat tak ako neprikazes aby ta niekot miloval najviac na svete..,,nezmenis to vzdy clovek musi chciet,, VED AJ PANBOZKO NAM DAL SLOBODu VERIt v neho CI NiE,, tak ty ju daj jej,,ale urcite by som na tvojom misete trpezlivo ak ju mas rad jej vysvetlovala..co je zle na tej sekte, ,a ako jej ublizuje..trpzelivost...lebo ty ich guruu,,su velky demagogovia,,tak skus na nu racionalnu logiku,,,

xennia

oni si ju tak ľahko nepustia, som počula že tí čo zo sekty vystúpia že im potom robia peklo a nielen im ale aj okolitej rodine. Škoda že si to neustriehol už na začiatku.. Veľa šťastia a bojuj

gwen

Kamaratka mojej mamy mala dceru, ktora sa zaplietla so sektarmi a oni jej tak vymyli mozog, ze uz aj vsetky svoje peniaze im dala a aj svoju maloletu dcerku "namotavala". Ta mamina kamoska, isla po tych sektaroch, cely jej volny cas travila zbieranim informacii cez net aj policiu, toho hlavneho vodcu si chcela "otukat", no nedalo sa. Ten chlap nikdy neukazal svoju tvar a na vsetkych fotkach aj na nete bol vyfoteny len z boku ci zo zadu. Prisla na to ze jej dcera sa s nimi podiela aj na spolocnych sexualnych orgiach a travi tam strasne vela casu. Chcela jej prehovorit do duse, nech s tym prestane, ze ohrozuje svoje male dieta, no ona s nou prerusila kontakt. Skoncilo sa to tragicky. Mamina kamoska strasne schudla, nevedela riesit tento problem, trapila sa az dostala mozgovu porazku a na nasledky zomrela:-(. Je to smutny pribeh a mali by sme nieco proti tymto hyenam robit, leo ked ste slabsia povaha, alebo mate nejaky existencny problem, aj vy ste lahko zmanipulovatelni.

šakal

to ja baby neviem ako sa volá, sektári sektársky, kikinka má asi pravdu, ale ona sa nad tým ani nezamýšľa, a ak tak len tak, že sa mám k nim pridať a to ja neurobím, neviem veru či sa jej niekedy prečistí mozog

monika11

aky nazov je tej sekty?
zisti si o nej co najviac a argumentaciou poukaz na nezmysli, ktorimi zmanipulovali tvoju priatelku

kikina

Povedz jej, že ta to trápi ako sa zmenila, že ju ľúbiš ale už sa ďalej nemôžes pozerať na jej nové "ja". Ak Ťa ľúbi tak sa nad tým spoň zamyslí. Ak nie, tak ju na istý čas nechaj tak. Po čase sa jej prečistí mozog, a ak nie- ty by si jej pravdepodobne aj tak nemohol pomôcť. Veľa šťastia. A ak sa môžem spýtat- o čom tá jej sekta konkrétne je?