Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sekta

Príspevok v téme: sekta
šakal

poprosím vás o radu,lebo už som zúfalý, tak moja priateľka s ktorou som mal doteraz veľmi dobrý vzťah, super sme si rozumeli, spoznala nejakých sektárskych bláznov a odvtedy to ide s nami dolu vodou, už sa s ňou nedá ani normálne baviť stále len toto nemôžeš sekta to neschvaľuje, tam nemôžme, to sa nesmie- no ovplyvnili ju ako hovado a sa mi vidí, že aj u nej v práci to začalo krívať- tí sektársky blázni jej tak vymyli mozog no je toto normálne, a ako som sa snažil jej vo všetkom vyjsť v ústrety, ale tu sa už nedá
dík za rady

leerka

teda neviem, ci zivot so sektou je nieco super....a samozrejme, ze jej tam nieco naypravat museli... ved ked tam nebude chcet vstupit on, tak ju si tam urcite nechaju a nepustia si ju.....a narozpravaju jej take obrovske bludy......

šakal

kyklop láskavo si prečítaj celú tému, tam sa to dozvieš, hej leerka má pravdu oni jej určite o mne vyprávajú kraviny a sú silnejší, ja som len sám

leerka

sakal z nicoho sa prosim ta neobvinuj, nic nie je tvoja vina....spadla do toho sama, ty si ju do toho nezavliekol, tak preco sa obvinovat? ona si to vybrala resp sekta si bohuzial vybrala ju....a uz asi niet cesty spat.....myslim, ze v presvedcovani bude sekta vzdy silnejsia ako ty....prepac....:-(

šakal

no ďakujem vám veľmi pekne, už som z toho skoro na dne a ešte aj vy mi dávajte za vinu, že si za všetko môžem sám, ešte že mi leerka dodáva energiu, to sú predsa 2 rôzne veci kyklop, to tak nie je

leerka

ja si myslim, ze ju rad ma, len problem je v tom, ze sekta je silnejsia..... on ju nedokaze od nej odhovorit, aby od nich odisla....lebo sekta si ju neda a nahovori jej o nom neake kraviny.....

kyklop

Moja žena sa zmenila po pôrode aj psychicky a neopustil som ju,lebo ju mám rád.Myslím si,že keď sa niekto zmení a mám ho rád tak pri ňom stojím.Neverím,že šakal má tu svoju babu rád