Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sekta

Príspevok v téme: sekta
šakal

poprosím vás o radu,lebo už som zúfalý, tak moja priateľka s ktorou som mal doteraz veľmi dobrý vzťah, super sme si rozumeli, spoznala nejakých sektárskych bláznov a odvtedy to ide s nami dolu vodou, už sa s ňou nedá ani normálne baviť stále len toto nemôžeš sekta to neschvaľuje, tam nemôžme, to sa nesmie- no ovplyvnili ju ako hovado a sa mi vidí, že aj u nej v práci to začalo krívať- tí sektársky blázni jej tak vymyli mozog no je toto normálne, a ako som sa snažil jej vo všetkom vyjsť v ústrety, ale tu sa už nedá
dík za rady

šakal

leerka má 23, hej len teraz so mňa hovorí zlosť, neviem čo mám robiť, to bola taká perfektná baba a ako sa zmenila a to sa jej ani nejdem pýtať čo tam robia, ale pomaly ale isto ju strácam
kyklop to je iné samozrejme, že by som ju neopustil, vieš lebo fyzicky sa zmení každý, ale toto to je horor oni ju zmenili rozumovo, to už ani nie je ona

kyklop

tak keď ju už nemiluješ,tak čo tu potom otravuješ s takou otázkou? A keď sa tvoja budúca priateľka zmení napr. po pôrode takju tiež opustíš,lebo sa zmení a bude už iná?

leerka

sakal, co je to za hlupu otazku , ze ako si ju mohol milovat? no normalne, ved taka predtym nebola, tak preto si ju miloval...... pretoze ti vyhovovala taka aka bola predtym...lenze sekta ti ju asi zobrala, vies, najhorsie je, ze ti naozaj neviem poradit, ako by si ju odtial dostal, lebo si myslim, ze jej to takto vyhovuje......a kolko ma teda rokov?

šakal

áno leerka máš pravdu, kyklop ako si môžeš myslieť, že takýto vzťah môže fungovať, veď to je nehanebnosť
leerka ja ju už ani nedokážem pomenovať, odpusť za výraz, ale je to ludra stará a ako som ju mohol milovať, sektári skurve...

leerka

kyklop, to co si teraz napisal, snad nemozes mysliet ani vazne....ved ako moze byt niekto stastny v sekte, myslim niekto normalny? ved to je fanatizmus....

kyklop

Ale ja to myslím vážne,ak ju miluješ tak naozaj,že sa chceš z ňou oženiť,tak musíš ísť aj ty do sekty. Veď keď si ju ľúbil a ona teba tak potom to nemôže byť zlá sekta,keď ona je v nej spokojná,tak aj ty budeš.

leerka

sakal a teda kedze chces zakladat sektu, mam pre nu nazov...co tak tretie oko? znie to tak....sektarsky.....sorry, to len na odlahsenie situacie :-(

leerka

sakal, ja ta nejdem obvinovat, ako by to aj mohla byt tvoja chyba...je to jej chyba...ved pri nej nemozes byt stale...a inak sa cudujem, ze sa s nimi dala do reci...lebo ja sa bud s takymito ludmi nebavim vobec, alebo ich jednoducho odpisujem..... boze ale ako sa mohla nechat tak lahko zmanipulovat? je to nieco strasne....inak kolko ma priatelka rokov?

šakal

hej kyklop, založím si aj ja svoju vlastnú asi budem sa volať Baal izidro- nechcete sa baby pridať, náš cieľ bude eliminácia ostatných siekt, budeme také malé militantné hnutie názov nechám na vás, kuva lebo som nasraný jak latrína

šakal

milá leerka bolo to v senci, kuva, že sa tam ideme okúpať a ona má panický strach z lodí, tak som sa člnkoval sám, lebo to milujem a ona sedela sama na deke a to boli niečo ako jehovisti, že chodia a obťažujú ľudí a ako tak tam sedela sama tak sa pri nej pristavil a bolo to, len mi nehovorte, že je to moja chyba, že som ju tam nechal samú