Prosim Vas nic sa nemoze stat, ak budem mat nejake to promile v sebe a dam si paralen?? alebo anopak ze dam si ale hodinku predtym paralen a potom budem pit?? pretoze idem na jednu akciu a som chory, a budem sa tam popijat. Tak ako?
Alkohol + paralen ??
Nie, nič také strašné sa ti nestane.
Jedine v prípade, že budeš 1 z milión, ktorému to niečo spraví a prejaví sa u teba nejaká zvláštna a výnimočná reakcia.
ale také sa môže stať aj pri hocičom inom, nielen pri kombinácii liekov a alkoholu.
Horšie by bolo kombinovať lieky na psychické problémy s alkoholom.
A vy ostatní: letáčiky sú písané tak, aby varovali - nie, že sa to iste stane. ale skúste sa opýtať svojich doktorov, koľko je takých reakcií ako sú napísané v tých letáčikoch.
A okrem toho, je všeobecne známe, že alkohol s paralenom nerobí nejaké extra reakcie, ako sú v letáčiku.
Potvrdil mi to aj PharmDr. a ten už niečo o tých liekoch vie.
ozdobou.
juraj18, nemám rada ľudí, čo si myslia, že požrali múdrosť sveta a letáčiky k liekom sú pre nich len asi oz
Práve som si dal paralen 500 a (náhodou) :D som si dal pohárik vodky - Dúfam ´že ma to nepraští o zem :D
ked si nicis pecen, tak ta neboli, vies :) komu by to uz vadilo ze
juraj- ten letak nie je na okrasu......
ale ved ty to asi vies lepsie.
vsevedka si njaka mudra, nemam rad ludi co si nieco precitaju na letaku a potom hustia sracky inym do hlavy
Nic prevratneho sa nestane..pokial to nerobis castejsie a nechystas sa spit do nemoty, tak by sa ti nic stat nemalo..poznam ludi, ktori to takto kedysi praktizovali aj castejsie a maju pecen ako babatko..zalezi aj od organizmu samozrejme. ja som raz mala predpisane iste lieky na tri tyzdne a mala som ist medzitym na festak..tak sa pytam na to doktorky a ona mi odpovedala, ze ked to neprezeniem, nic sa nedeje, ze pifko si dat mozem..ze to strasime len chlapov, aby nechlastali..hm
aha, takze paralen nie je antibiotikum, okej, potom ho môžem kombinovať s antikoncepciou... este otazka - ako ho mam uživať? dakujem