Je tu nejaká zena v prechode a máva navaly tepla? Co by ste poradili?
Návaly tepla v prechode
Da sa menzes vratit aj po styroch rokoch ale je velmi dolezity vek,z akeho dovodu doslo k vynechaniu menstruacie , ake lieky si brala , ak bol menzes pozastaveny - z dovodu akych
zdravotnych tazkosti. Je viacero dovodov ale vsetko sa da pokial sa nejedna o klimakterium. Tam by bolo potrebne urobit vaginalne sono malej panvy a hormonalny profil.
a vsetko co ste mi tu radili je dobré, aj ked zene meská velmi dlho menzes aj 4 roky z uzívania liekov?
dobre tu je moj mail siena2@azet.sk sem sa mi mozte ozvat. Moja mamina ma uz teraz problémy zo zrakom, slabsie vidí malé písmená. To neviem ci je nedostatkom estrogenu.
to je náhoda aj ja som brala TANG KUEI od firmy HERBALIFE, bolo asi pred 5 rokmi, tiež v prechode, a paráda citim sa už teraz dobre.
mam 55 som po prechode a stále som mala návaly, treba to brať viac mesiacov, ja som to brala 6 mesiacov a som v pohode.
este sa rozhodneme. A ty mas kolko rokov a kolko to uz beries?janinka
ano mohla, aj ty aj mamina.Stoji iba 590 sk, 19,58 e, v baleni 60 ks, a davkovanie 1-3 denne.
Takze to by som mohla pouzívat aj ja na vyrovnanie hormonalnej hladiny?janinka1212, a akú to ma asi cenu?Mohlo by to pomoct mojej mamine?Díky