Potrat?

Valeska44

Nevím, co si o tom myslet. Zdá se, že to jsou jen mýty a neexistují žádné vědecké důkazy podporující tyto tvrzení. Důležité je spoléhat se na spolehlivé zdravotní informace a konzultovat se specialistou ohledně otázek týkajících se sexu a těhotenství. Není to téma, na které by se mělo spekulovat.
jumpingshell.com

escap

oplodnenie/počatie = tehotenstvo
tabletky na potrat sú u nás zakázané
dieťa radšej donos a daj na adopciu, existuje u nás možnosť utajeného pôrodu
je to nový život, nová ľudská bytosť, nie sú to len bunky

www.alexisporadna.sk

lilyianka

nič nie je 100% a s tým treba aj rátať, preto je na príbalovom letáku napísané, že účinkuje na 84%, aby ak náhodou niekto otehotnie sa s výrobcom nesúdil ;-) pozri ak budeš mať byť tehotná tak budeš, ak nie tak nie ... môj názor

malinka

no asi takto, kupila som si tabletku za 30€ pisali tam ze na 84% to moze vist ale kde je tych dalsich 16% , kto mi zaruci ze to vislo .. nechcem aby bolo neskoro a preto by som chcela nejaky domaci recept , cervene vino pijem kazdy den minimalne pol litra, horucy kupel mam minimalne hodinu .. ale neviem ci to staci.

leninov pes

červene vino Vám pomože tak jedine k dobrej nalade,ale vratič obyčajny ludovo králik, ten vyvolava potrat! použiva sa na liečenie piesku a kameňov v oblickach a močovych cestach, ale pozor je toxicky.použiva sa aj pri červnych parazitoch, posobi utišujuc pri kolikach a plynatosti, prekrvuje vnutorne organy čreva a aj maternicu,keď už chcete si vyvolat potrat,tak vratič nesklame. Ja by som to osobne nikdy nerobila.
jednu polievkovu lyžicu kvetov zalejeme 400ml viracej vody,nechame 2 hodiny vyluhovať.zo zaparu pijeme 1 kavovu šalku tri krat denne pred jedlom.

ja..

lollllll -- ale hlavne, že si taká malá a pripravená už sexovať ?! nie, neporadíme ti, teda ja nie! maj si dieťa a staraj sa o neho.. nes následky za svoju hlúposť!!