Sex, oplodnenie (tehotenstvo)+ horuci kupel a cervene vino = zabranenie tehotenstvu? potrat? Co je na tom pravdy?
Potrat?
cer. vino urcite nesposobuje potrat
ahojte, tiež rozmýšlam asi je to individuálne no určite sú takémkombinácie nebezpečné. ja som pila jeden vecer cervene vinko na radu kamaratky aby prisiel menzes ale ten nechodil a bola som tehotna.potom som potratila ale urcite to nepripisujem tomu! no moja kamarátka áno
to neviem,ale viem,ze v tehotenstve sa neodporucaju pit bilinkove caje ! ja sama som mala problem si nejaky kupit.chcela som nejaky na zaludok,lebo som nonstop vracala.v lekarni mi povedali,ze caje mozu sposobit prekrvenie tela a aj maternice a moze prist potrat.to mi aj moja gynekologicka potvrdila ! ale naco takato tema ?? :D
mam len 14 a neveim ci niesom nahodou tehotna ... prosim chcem potratit tak aby to mama nevedela ..... nechcem si znicit zivot ... prosim poradte som zufala ... osm este velmi mala a niesom pripravena amt dieta ... rposim poradte :( :( :(
mončíčíQ
to hadam nemyslis vazne!
ja si nemyslim ze to je mytus len som si zle precital co napisala tip
btw som chlap ;-)
niekto, a kde si prisla k tomu ze tie prve dve veci co si spominala su mytus?:)
jaj no takto to vyzera ked o piatej stavam o.O
Presne tak leerka:)
niekto,ale tip pisal o porode, nie o potrate....ze spermie mozu vyvolat porod ...:-)