Ahoj,
mozno to bude zniet blbo , ale moja priatelka velmi prdi!Vzdy vecer ked si lahame spolu do postele tak to tam vyzera ako na bojisku.Je to vazny problem a nevieme s nim akosi bojovat, uz sme vyskuasli rozne tabletky a podobne a nezabera to. Niekde nam povedali ze kazdy clovek si za den ,, ulavii, teda prdne az 25 x, ale ona si tento limit vycerpa uz za pol hodinu :( pricom ja som to ratal a mal som za den sotva 10 prdov. Dufam ze sa najde niekto kto mi v tejto chulostivej teme poradi.Dakujem pekne .... Alexej
Prdenie
maso moze toto sposobovat alebo aj mliecne vyrobky, treba si to odsledovat ;)
asi by bolo fajn, ak by trocha pozmenila jedalnicek. istzo konzumuje niecio, co jej takymto sposobom proste vadi
daj si doporiadku trávenie-akupunktúra!!!
Za prdenie sa netreba hambiť. Ale je jasné že na verejnosti to netreba prehánať. Mne samému to nepríde slušné prdieť medzi ľudmi. Ale doma keď treba tak treba:-)))
Ja osobne beriem prdenie za normalnu vec je to prejav travenia a tak celkovo. Ohladom plynov mam skusenost od priatelov ktory ked prdeli tak proste prdeli a par z nich sa to hnusilo a tak celkovo. Ale mam kamosa konkretne dvoch ktory ked prdnu tak su to ine delobuchy a vobec sa nesetri cim vetsia bomba tym vetsi smrad a vetsia sranda
Bože to je ale problém, každý prdí a čo teraz? Keď máš bohužiaľ niekoho rád, tak sa naučíš akceptovať mnohé veci (aj prdy) :) Veľa šťastia...
hm to je nemily problem. skus sa ale povzniest a ber to sportovo, bude ti lahsie. napr. skuste si urobit z toho hru, daj jej kontru aj ona zakontruje.
a oslobod sa od predsudkov. prdy su podivuhodne vonave :)
ja byvam na desiatom a ked pridem vytahom hore tak asi nejaky tlak ci co a zvacsa si prdnem. patricne si to vychutnam aj ho potiahnem dlhsie aj do tonin ked sa da, nech to cele vide. je to kvazi taky pozdrav ked pridem domov :)
to je ale tema,ty "chudak" asi nemas nic na praci
smudlo, rozne zeleniny a fazula obsahuju druh cukrov, pre ktore nemame v tele enzymi, takze sa dostanu do criev, kde vyzivuju bakterie vytvarajuce plyny.
Dnes su na to uz enzymi(alfa galaktosidaza hlavne) ktore nam pomozu tieto cukry stravit.
V USA je velmi popularny enzymaticky prostriedok Beano.
Vyhybanim sa mnohym jedlam, co naduvaju ochudobnujeme nase telo o ziviny, co obsahuju.