Ahoj,
mozno to bude zniet blbo , ale moja priatelka velmi prdi!Vzdy vecer ked si lahame spolu do postele tak to tam vyzera ako na bojisku.Je to vazny problem a nevieme s nim akosi bojovat, uz sme vyskuasli rozne tabletky a podobne a nezabera to. Niekde nam povedali ze kazdy clovek si za den ,, ulavii, teda prdne az 25 x, ale ona si tento limit vycerpa uz za pol hodinu :( pricom ja som to ratal a mal som za den sotva 10 prdov. Dufam ze sa najde niekto kto mi v tejto chulostivej teme poradi.Dakujem pekne .... Alexej
Prdenie
so to?
a buďogov ste skusili?
rano, no moja priatelke tiez rano , lenze ono je to dost blbe pretoze ona si neprdne raz, dva krat, ona prdi vkuse, a akoze dost mi to uz zacina aj vadit .. ved boze baba prdi ...a ked vidi niekoho ineho prdnut v telke abo tak tak povie fuj to je humusak, ale ze ona prdi jak lion jej nevadi
prdím tak akurát...je to v norme...ale ráno je to intenzívnejšie
to uz necham na priatelke
inak prdis stale? ci mas aj nejake hodiny kedy prdis viac ako ej v norme?
no tak ja s tým problém nemám...som v norme, čiže nie...ale uvariť to môžeš, len sa obávam kde teraz ziženieš konvalinku a jačmeň
a neskusal si?
no tak lieky ti teda neporadím,nie som lekár, ale počul som, že dobre pomáha vývar z konvalinky a jačmeňu
diky Blazej, a nevedel by si pomoct nejake lieky? .. poprdkavat si s nou do rytmu mi ako 3x vhodna rada neprijde
a ano bohuzial , najvacsie (kralovske)prdy ma prave pri sexe a je mi to dost trapne, a jej ani nevravim
No tak máš to veľmi zložité, nie je to nič príjemné, hlavne keď si uľavuje v intímnej chvíli, ale musíš to brať z toho titulu, že prdenie je normálna ľudská vlastnosť, i keď je niečo na tom pravdy, 25x krát za deň je normálne číslo, človek si to ani neuvedomuje, sám som to počítal....neviem ako ti poradiť, ostáva ti jedine poprdkávať si s ňou do rytmu a hlavne veľa vetrať.
S pozdravom Blažej