Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomôžte mi s výberom špirály do cca. 35OSk

Príspevok v téme: Pomôžte mi s výberom špirály do cca. 35OSk
nerozhodna:(

Takže najprv sa ospravedlnujem za založenie tejto temy, viem že je tu o tomto jedna veľká, ale tam je toľko príspevkov, že som sa už cez to nevedela prejesť:)
A moje ďalšie ospravedlnenie je za to, že som neuviedla cenu v eurach.... ja si na to neviem zvyknut a nechcelo sa mi prepocitavat:)
Hladam najlepšiu špiraalu do tych 35OSk. Mam riasy velmi dlhe, len to nevidno lebo ich mam takmer uplne rovne. Preto potrebujem nieco co perfektne natoci a aj trosku zhusti:). Nemusi byt niaka dlhotrvacna, len nech vydrzi tych 6-7 hodin ked som v skole.
Dakuuujem.

Mimi323

Nerozhodná, a Loreal nemôžeš? majú tiež dobré maskary.
Neviem, ale ja tie Maybeline, Rimell, Manhatan nemusím, je to taký priemer, nič moc.

veroniccka

ahoj nerozhodna...aj ja som velmi nerozhodna preto som uz vyskusala vsetky mozne spiraly a stale este tapam:D pytas sa na tu mabellinku so zahnutou kefkou, no je to taky priemer povedala by som. skor je lepsia ta cierno-biela...tiez je obojstranna...a z maybelline mam velmi rada taku tmavomodru...

ssia

ja mám rimmel extra super lash...stála okolo 100-150sk, poradili mi ju baby v tej druhej diskusii a je fakt super. rozdeluje a zvýrazňuje, taká prirodzená

nerozhodna:( a teraz uz totalne:(

A keď sme už pri maybelline, nemáte skúsenosti s XXL XURL POWER?? Dvojkoncovou??? Také som chcela vždy vyskúšať. A VOLUM EXPRESS vraj nadvihuje a zhusťuje....
jáj, ako si má človek vybrať, ked ich je toľko veľa :D

nerozhodna:(

musska, volá sa Colosal Volum express? Tú ma jú akurát v DM-ke v akcii, a značku meybelline mám celkovo rada.
xennia: spolužiačka mala astor a mala veľmi pekne riasy, a ma to dobru kefku :D
Júúj, teraz sa neviem rozhodnúť:D

norozhodna:(

mimi, dakujem za snahu, ale to je na mna dost drahe.... a znacku max factor nemusim, lebo testuje na zvieratach, a mam na nu alergicku reakciu