Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomôžte mi s výberom špirály do cca. 35OSk

Príspevok v téme: Pomôžte mi s výberom špirály do cca. 35OSk
nerozhodna:(

Takže najprv sa ospravedlnujem za založenie tejto temy, viem že je tu o tomto jedna veľká, ale tam je toľko príspevkov, že som sa už cez to nevedela prejesť:)
A moje ďalšie ospravedlnenie je za to, že som neuviedla cenu v eurach.... ja si na to neviem zvyknut a nechcelo sa mi prepocitavat:)
Hladam najlepšiu špiraalu do tych 35OSk. Mam riasy velmi dlhe, len to nevidno lebo ich mam takmer uplne rovne. Preto potrebujem nieco co perfektne natoci a aj trosku zhusti:). Nemusi byt niaka dlhotrvacna, len nech vydrzi tych 6-7 hodin ked som v skole.
Dakuuujem.

jaja_17

presne ako machulka006 pise...ja ked som videla ako si moja spoluziacka maluje riasy tak som skoro zgegla...a mala maybelline taku zelenu...ked som si ju dala ja mala som pekne riasy a ona mno otras..takze zalezi aj na kkvalite rias ale aj na tom ako to nanasate ci si date zalezat...treba cvik..ja si teraz pojdem kupit MBL. COLLosal...som zvedaava co to urobi...

machulka006

ja môžem len potvrdiť to čo sa tu písalo - ORIFLAME wonder, a taktiež od ORIFLAME špirátlu GIORDANI GOLD - vynikajúca zhusťujúca špirála.
Tiež som maximálne spokojná s MAYBELLINE COLLOSAL (to je tá žltá s fialovými písmenamiň a od DERMACOLU Magnum - stojí za vyskúšanie.
Ale osobne som toho názoru, že môžte si kúpiť aj špirálu za 100 korún (nejakú Miss Sporty alebo S-he), nie je dôležité aká je špirála drahá alebo akej značky, dôležité je či sa viete, baby, dobre namalovať...
Osobná skúsenosť - mala som špirálu z DM drogérie S-he a spolužiačka sa ma raz celá nadšená opýtala, akú používam značku (ona si strašne potrpí na drahé značkové záležitosti), lebo mám krásne oddelené a natočené riasy. Keď som jej povedala, že S-he z DMky, skoro odpadla... Jedna vec sú pekné riasy od prírody, ale myslím, že je dôležité sa vedieť namalovať ... :)
Tak držím palce... :)

miss sporty

jaja, prave rozmyslam nad tou oriflame, co si pisala...ja ju mam predsa tiez:) oriflame wonder, hej ta je super tiez..mne sa osvedcili vsetky spiraly s gumenou stetinou ...NEROZHODNA, mas to teraz tazke...myslim s vyberom :)) ale daj vediet ked sa pre nejaku rozhodnes, ze ako ti sadla :)

jaja_17

a pipko4 klikal si na oddelenie KRASA,KOZMETIKA.....tak co sem ma ist ked nie toto?? a ked sa ti to nepaci tak sem nepis...boze stale sa nejde niekto sibnuty co napise do temy....TOTO JE ZDRAVOTNE FORUM..trapne!

jaja_17

aj ja som mala tu zelenu spiralu a je dobra nemozem sa na nu stazovat ale po case robila hrudky ale ked ju mam porovnat s oriflame wonder lash tak miss sporty 0 bodov

miss sporty

moja ja mam tiez velmi dlhe riasy a vela spiral mi ich zlepuje a potom vyzeram ako ruska babika :) ... vcera som si kupila MISS SPORTY (kriklavy zeleny obal) a musim povedat ze mi robi asi najlepsie riasy...vobec nezlepuje a stoji do 100vky...oplati sa vyskusat, je fakt dobra