Ahojte,
som sama zo seba uplne zmatena. Mam 27 rokov a stale netuzim po babatku...Viem ze by som tuzit mala, ale nejde to...a pri tom som si vzdy predstavovala ze deti mat budem....mam kde byvat, mam manzela, peniazky nasetrene...a stale nic...mam pocit ze som asi fakt divna...
Preco netuzim po detoch?
nie je na tom nic divne, lebo keby to aj tento svet chapal ako normalne :)
Kazdy to ma inak. Ale na tom nie je nic divne.
nie si divna, vela ludi to tak ma
tiez som mala kamosku ktora do 31 netuzila po detoch a uz ma dievcatko. to je take ze zrazu to prislo.
Aké sú to plienky? Čo stoja?
ja som tuzila ale obavala som sa najmä prebalovania...ale s tymito plienkami www.nappy.sk nebol problem
Skus napisat na omimine.cz
bože ste ma dojali...tie vase príbehy...lebo som na tom podobne ako tu písali viaceré:D mam 27 rokov a tiež po dlhej dobe sme sa rozhodli to risknuť a ak sa podarí, tak sa podarí a som teraz v 17tt a som ta najstastnejsia zena na svete, a už sa nevieme s manželom na nase babatko dočkať....ono to časom príde myslím na každu jednu z nas...
Rozeta, napisala si to krasne. Až mi slzy vyšli. A okrem toho cítila a zažila som to čo ty. Teda okrem toho tehotenstva, ja som sa tešila hneď od začiatku. Ale s tými cudzími deťmi je to u mňa rovnako.