baby, som uplne vysokovana. dnes som bola na gynde u svojho znameho gynekologa, ale zastupoval ho iny lekar. nemohla som cakat, lebo mi meska menzes a chcela som to riesit. ked ma vysetroval, sestricka bola vo vedlajsej miestnosti, dvere boli otvorene a nieco tam robila. a on mi isiel prstami jednej ruky do posvy a druhou rukou, ktorou stlacal brucho mi zrazu zacal behat po klitorise! teda - palcom tej druhej ruky. skoro som odpadla, aj som zjojkla a on ze "klud! musim to vyskusat!" a dalej ma drazdil. niekde v hlave som si uvedomovala, ze to asi nie je vsetko v poriadku, ale bol to taky strasny spad, ze som sa pri tom skoro pocurala. trvalo to iba chvilu, nieco take som nikdy nezazila. ani neviem, ako som od neho vypadla. ked prisla sestricka, len co som sa obliekla a dala mi recept som odtial vyletela ako vystrelena. este na chodbe sa mi triasli kolena. zatial som to nikomu nehovorila, lebo sa hanbim. neviem, ci niekto z vas nieco podobne zazil. fakt aj taketo veci su sucastou vysetrenia? mozno som len blba a je to uplne normalne, ale doteraz som o tom nikdy nepocula. ani kamosky nehovorili, ze by mali taku skusenost. tak mi prosim vas napiste co si o tom myslite. dakujem vam.
gynekolog ma drazdil rukou!
myslím, že by nebolo na škodu zverejniť mesto jeho meno. Možno ho niektoré osoby poznajú.
moj brat išiel za gynekologa preto, lebo našej mame zomrelo dieťaťko - náš nenarodený súrodenec ešte v jej brušku. a skoro z toho zomrela aj ona. vždy chcel byť lekárom, tak si povedal, že toto je správna špecializácia. domáca skúsenosť bola pre neho dôležitá. takže majú ľudia aj iné dôvody, nielen sliediť. ale samozrejme, môže sa nájsť aj taký človek, akých tu spomínate. ale aj tak si myslím, že je to výnimka. aj u nás bol podobný prípad a ten lekár musel odísť, lebo to o ňom čoskoro všetci vedeli.
no mile damy, veru sa velmi mylite, ak si myslite, ze je to nejake vynimocne. mne sa to stalo pred zakrokom v narkoze. tesne pred tym, ako mi dali narkozu ma tiez lekar takto obstastnoval. a boli tam dalsi ludia - sestry a lekarka. lenze som nemala sancu sa vzopriet, lebo uz som bola omamena. ked som sa na izbe prebrala, som to hovorila spolubyvajucej a ta sa iba smiala a povedala: no a co? nebolo ti dobre? z toho som usudila, ze to tak asi chodi na takychto oddeleniach. suhlasim s tymi, ktore tvrdia, ze gynekologom sa stavaju ludia, ktorych zenske pohlavie nejako zvlast pritahuje. ja napriklad by som to robit urcite nemohla. a ani zeny nechapem, z akeho dovodu to robia.
podla mna to tiez nie je normalne.ale absolutne!
chcela by som vediet co vedie muzov k tomu stat sa gynekologom.aby lepsie spoznali zenske telo?len z cisto biologickeho hladiska?asi tazko.no ktoremu muzovi sa paci ked sa musi pozerat nato ako zena rodi a ako to tam vyzera pocas a po porode.nevravim ze sa nenajdu vynimky ale aj tak.
to mate riadne uchylnych gyndakov, nema vam preco masirovat klitaky, nech masiruje doma zene alebo frajerke, asi by som ho kopla do guli za to
a nebola náhodou tá sestrička s ním nejako zohraná? prečo bola vedľa? možno ho pozná a nechala ho, aby robil, ako uzná za vhodné, ale bez nej ako svedka. tá sestrička bola predsa tá istá, ktorá patrí k tomu tvojmu známemu lekárovi, nie? tak sa skús s ňou o tom porozprávať.
dievcata, to je asi nejaka skuska frigidity, nie? budte rady, ze na to lekari nekaslu, to bude asi praca navyse. aj ja by som prijal takeho urologa. alebo urologicku.. hi-hi!
Každý chlap čo ide za gynekológa je podľa mňa svojim spôsobom narušený. Ženy by si mali vyberať len a len ženy-gynekologičky, vždy to bolo ženské remeslo - babice a tak...Je to úchyl a kriminálník, najlepšie by bolo, keby si to ohlásila na polícii, ak to zvládneš, zabránila by si tak pravdepodobne tomu, aby neobťažoval ďalšie ženy a zverejniť jeho meno všade kde sa dá, i tu na nete! Prajem ti to predýchať a hlavne sa tam už nikdy nevracaj ako pacientka!
mne sa to raz stalo ale nie u lekara, ale u lekarky. tvrdila mi, ze tak skusa reflexy. bolo to asi pred 7-mimi rokmi, bola to moja prva skusenost u gynekologa. robila mi to vzdy ked ma vysetrovala a ja som sa hanbila ist od nej prec, lebo som nechcela ist k muzovi. ale bolo mi to velmi neprijemne. ked som sa vydala odisla som z toho mesta a zmenila som lekara. tento mi to nikdy nerobil. aj som sa ho na to chcela spytat, len som sa hanbila o tom hovorit. ale mozno ze niektori lekari to robia, neviem, nikdy som s nikym o tom nehovorila.
To nie je normalne. Nejaky uchyl!