gynekolog ma drazdil rukou!

Príspevok v téme: gynekolog ma drazdil rukou!
sokovana

baby, som uplne vysokovana. dnes som bola na gynde u svojho znameho gynekologa, ale zastupoval ho iny lekar. nemohla som cakat, lebo mi meska menzes a chcela som to riesit. ked ma vysetroval, sestricka bola vo vedlajsej miestnosti, dvere boli otvorene a nieco tam robila. a on mi isiel prstami jednej ruky do posvy a druhou rukou, ktorou stlacal brucho mi zrazu zacal behat po klitorise! teda - palcom tej druhej ruky. skoro som odpadla, aj som zjojkla a on ze "klud! musim to vyskusat!" a dalej ma drazdil. niekde v hlave som si uvedomovala, ze to asi nie je vsetko v poriadku, ale bol to taky strasny spad, ze som sa pri tom skoro pocurala. trvalo to iba chvilu, nieco take som nikdy nezazila. ani neviem, ako som od neho vypadla. ked prisla sestricka, len co som sa obliekla a dala mi recept som odtial vyletela ako vystrelena. este na chodbe sa mi triasli kolena. zatial som to nikomu nehovorila, lebo sa hanbim. neviem, ci niekto z vas nieco podobne zazil. fakt aj taketo veci su sucastou vysetrenia? mozno som len blba a je to uplne normalne, ale doteraz som o tom nikdy nepocula. ani kamosky nehovorili, ze by mali taku skusenost. tak mi prosim vas napiste co si o tom myslite. dakujem vam.

lilu.21

je mi z neho totalne zle,uchyl hnusny. chapem ze si bola sokovana, ale pri pocite, ze nerobi nieco normnalne to treba nahlas povedat aby to aj sestricka pocula, nebola by to tvoja hanba, ale jeho. ja som taka, ze by som mu urobila scena ako z filmu, asi by som mu to aj na chodbe pred pacientkami vykricala. myslim,ze by si to mala povedat svojmu lekarovi, ze pouzil nestandrtny potup, baby nemozeme mlcat, lebo ptom sa na nas ti uchylaci budu beztrestne odbavovat!!!! netreba sa citit trapne, trapne sa moze citit jedine on. tiez sme mali podobny pripad v rodine pred par rokmi, lekara z nemocnice vyhodili.len bohuzial casto to byva tak, ze pan ODORNIK ma dobre meno a zneuzitej zene nikto neuveri.bohuzial je to tak,ale ja by som si dala zalezat, anby som mu co najaviaz znizila kredit lekara, taketo posmyknutia nie su pripustne.

samir

podobny pripad bol aj na urologii, lebo ako si pani omylom myslia, ze urologia je len pre nich, tak to je blbost, chodia tam aj zeny. a v jednej nemocnici v blave pred cca 18 rokmi bol urolog, ktory tiez sa takto pohraval s pacientkami a mal este jednu hnusnu uchylku, ze si velmi rad braval do nocnych sluzieb k sebe kamaratov, obliekol ich do bieleho plasta a spolu "vysetrovali" pacientky, ktore tam lezali na klinike a on ich mal ako sukromne. povedal im, ze ma takto v sluzbe viac casu na ich vysetrenie. a ten jeho "kamos" tam cumel zenam medzi nohy, pritom bol elektrikar alebo nieco podobne. potom s mu na to prislo a musel s hanbou vypadnut. nakoniec odisiel do zahranicia. bolo to kratko po revolucii. takze nic nove pod slnkom, takyto ocumovaci a "maseri".

malickasom

to co je za somara? mozno vyuzil to ze nie si jeho stala pacientka...si viem predstavit ze si bola v soku. mne osobne by bolo trapne aj staznost pisat...mala si mu daco povedat...aj ked to sa lahko hovori mne teraz... povedz to svojmu lekarovi, mozno je viacej takych co obtazoval...alebo zverejnit meno nech k nemu baby nechodia... a stary bol ci mlady?

slnce33

Uplne Ta chapem..mne sa stalo nieco podobne asi tak pred dvoma rokmi..Bola som na pohotovostnej sluzbe na gynekologii pri jednom mladom lekarovi...mala som zapal mocovych ciest...a tiez menstruaciu 2.den..a tiez som postrehla,ze to nie je normalne vysetrenie..Nemal ani rukavice,a hral
sa s klitorisom a este sa pri tom tak tvaril...dovtedy,kym som nepovedala,to este nie je koniec???!Potom sa akosi spamatal..umyl si ruky a predpisal recept--dlho som sa z toho nevedela spamatat..takyto postup pri menstruacii,ked ide o zapal mocovych ciest?Tak som sa pytala svojej gynekologicky na tento postupa ostala vyvalena..Takych mi mame lekarov!!!

januarka

Sokovana, tak to ti aj ja verim, ze ta to dorazilo. Tiez mam usta ako Bratislavska brana, ale isto by ma to tak zarazilo, ze by som nepovedala nic!! Pretoze tiez neviem, co je v norme, a co uz nie :-/ !!!
Urcite by som kvoli takejto "blbosti" vsak nenarukovala, ze podaj staznost a podobne veci. Keby to bol tvoj staly lekar a nevyhovoval ti, tak jednoducho odidi. Ale kedze nie je, tak zabudni, alebo sa nabuduce spytaj tvojho lekara, od toho je tam! A za opytanie nic nedas, ja by som sa isto spytala (teda toho svojho povodneho), alebo v nejakej gynekologickej poradni? Hmmm, neviem, ale kasli na to :(. Za natahovacky ti to nestoji, najma ked ti nic "vaznejsie"nerobil, a mozno je to naozaj v ramci jeho prace, len sa to nepraktizuje, vidis, co je z toho (a to si napisala iba ty jedna jedina zatial :-P ).

Mimochodom, niekto tu pisal, ze chlap, ktory ide za gynekologa, musi byt uz ciastocne naruseny a ze by si dievcata mali vyberat zeny gynekologicky, lebo odjakziva to bolo zenske remeslo (babice...atd). Tak s toutou kravinou vrcholne nesuhlasim! Preco by mal byt taky chlap naruseny?! Viete kolko vagin on denne vidi?? A KAZDY DEN?! Sa cudujem, ze sa mu este dokaze postavit vtak!! Verte mi, ze to nie je pre neho "slintava" robotka, ale obycajne jeho praca a vobec ho to nejako neberie. Ja sama mam chlapa gynekologa, k zene by som nikdy nesla, pripada mi to cudne, aby mi rovnake pohlavie pozeralo medzi nohy!!! (mne skor to pride CHORE :-/ ).. Chlap je v tom aspon precizny, ved vidite! :D

jajka001_

typicky chlapi. viete si predstavit ake je to ponizujuce? ja by som sa tiez hanbila o tom hovorit. necudo ze to tomu uchylovi prechadza.

damme

uuups...teraz mi doslo, ze to len zastupoval tvojho gynekologa...aha, tak to je ina vec potom.....a len on sam vie, ci to robil naschval..alebo to bola sucast vysetrenia...

damme

podla mna hlupost....lebo keby bolo tak ako pises...tak uz ma uz davno padaka alebo je tahany po sudoch inymi pacientkami....

Ci si myslis, ze akurat k tebe bol taky "mily" a podrazdil ta?:D