gynekolog ma drazdil rukou!

Príspevok v téme: gynekolog ma drazdil rukou!
sokovana

baby, som uplne vysokovana. dnes som bola na gynde u svojho znameho gynekologa, ale zastupoval ho iny lekar. nemohla som cakat, lebo mi meska menzes a chcela som to riesit. ked ma vysetroval, sestricka bola vo vedlajsej miestnosti, dvere boli otvorene a nieco tam robila. a on mi isiel prstami jednej ruky do posvy a druhou rukou, ktorou stlacal brucho mi zrazu zacal behat po klitorise! teda - palcom tej druhej ruky. skoro som odpadla, aj som zjojkla a on ze "klud! musim to vyskusat!" a dalej ma drazdil. niekde v hlave som si uvedomovala, ze to asi nie je vsetko v poriadku, ale bol to taky strasny spad, ze som sa pri tom skoro pocurala. trvalo to iba chvilu, nieco take som nikdy nezazila. ani neviem, ako som od neho vypadla. ked prisla sestricka, len co som sa obliekla a dala mi recept som odtial vyletela ako vystrelena. este na chodbe sa mi triasli kolena. zatial som to nikomu nehovorila, lebo sa hanbim. neviem, ci niekto z vas nieco podobne zazil. fakt aj taketo veci su sucastou vysetrenia? mozno som len blba a je to uplne normalne, ale doteraz som o tom nikdy nepocula. ani kamosky nehovorili, ze by mali taku skusenost. tak mi prosim vas napiste co si o tom myslite. dakujem vam.

muc

a naco do toho montovat vasich frajerov? to si neviete rady same? co ste male deti? hadam viete rozoznat ze co je pocas vysettrenia v ramci normy, a co uz nie...a samozrejme dat jasno najavo ze nech si nedovoluje a tak moze prist na rad staznost na urad na dohlad nad zdrav. starostl.

igua_

ja by som ho asi skopla na zem keby mi toto zacal robit. a bolo by mi uplne jedno, ci je to sucast vysetrenia alebo nie. a potom by som to povedala priaelovi, nech si to s nim ide vybavit. a potom by som si nasla ineho gynekologa.
hnus!
ale je mi jasne, ze si nestihla ani zareagovat, musel to byt sok! teraz aspon my ostatne vieme, ze mozeme nieco take cakat.

sametka

aj ja si myslim, ze je to humus, ale zial som zistila, ze to nie je az take ojedinele. uchylaci su vsade, preco by nemohli byt prave tam? moj muz chodi na futbal kde s nimi hrava jeden mlady gynekolog a ked su v krcme po futbale a davaju si pivko, tak im vraj obcas vyklada, ake maju zeny vselijake vaginy a pod. takze si uz nerobim ziadne iluzie o tomto povolani.

sajfina

fuu,tak to je šupa,tak len dufam,že keď som bola 5 hodín v narkóze,tak na mne nič neskúšali,toto ma fakt dostalo,humus

majkov

sokovana, a ty si z toho aj nieco mala? teda myslim, ci si sa urobila. alebo si bola iba prekvapena a vynervovana? lebo ak ti urobil dobre, tak preco sa vlastne stazujes? to si mu mala zaplatit za sluzby navyse.

agilka

bracek, no nehnevaj sa, ku gynekologovi nejdem preto, lebo je sexi. to ma vobec nezaujima. vobec ho ani nevnimam ako muza a dufam, ze ani on mna ako zenu. teda, dufam, ze vacsina gynekologov. inak by som ho asi tiez kopla do guli, ako to tu niekto napisal

whee_ee

bracek, akoze sorry, ale zena nechodi ku gynekologovi aby si zašpasovala... nenapadlo ta, že to je ponižujúce??..

bracek

a keby sa vam ten gynekolog pacil aj tak by ste sa na neho hnevali, keby vam urobil dobre? mozno bol len stary a tlsty, tak sa vam to nepacilo. ale co takto mlady a sexi?