Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Farbenie vlasov samponom

katka90

ja sa pamatam ked som si dala silny zosvetlovac ten co 5-7 odtienov a to som prefarbovala z ciernej az .vtedy mi chytilo na rysavo ale vlasy jak slama :D cize nebezpecne su zosvetlovace silne..ale po tyzdni balzamovania sa dali vlasy dokopy ,,,a taktiez to zavisi aj od kvality vlasov ako zreaguju

katka90

jasne na druhy den je to lepsie lebo vlasy si aj troska oddychnu a nebude to pre ne sok aa este s tym zosvetlovacom .on ti vlastne vytiahne fialovu farbu a zaroven aj kusa mmozno zosvetli prirodzeny vlas.a potom ti lepsi chyti farba aku si vyberies

katka90

no obsahuje to peroxid ale je to slaby zosvetlovac ked vlasy zosvetli len o 2-4 odtiene.Najlepsi je pallete.A nenici to vlasy aspon mne nenicilo .poriadne nicia silne zosvetlovace na 5-7 odtienov. a ak na druhy den das nato zamatovu hnedu alebo nejaky iny odtien bude to ok.a k tej henne sice nenici vlasy lebo je prirodna ale ked si zafarbis vlasy hennou nebudes moct potom pouzivat normalne farby,lebo sa to po henne neodporuca.a hennou sa fialovej nezbavis.

Mimi323

Ak si nechceš ďalej ničiť vlasy, tak si ich zafarbi prírodnou farbou - hennou, tá ti vlasy vyživí a posilní, nebudú vypadávať, a ak máš, tak sa zbavíš lupín.

lenulik

no ja presne ten pouzivam..333...ale neviem ci ked si na to dam nejaku hnedu tak mi to chyti...predsa je to zmena