Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Farbenie vlasov samponom

Anci

Ahojte. Mam blond vlasy od prirody. Vizeraju ako melirovane semtam tmavsie sem tam uplne blond. Este nikdy som si ich nefarbila, ale chcela by som vediet, ako by som vizerala s gastanovo hnedymi vlasmi. Chcela by som si ich zafarbit samponom, ale obavam sa ako to dopadne. Mam na vas preto 4 otazky:
1. Ci by mi chytila ja na prvyraz farba?
2. Ci by sa mi to naozaj zmilo po 24 umyti?
3. Ci to odrasta ako normalna farba od korienkov, alebo to ide postupne z celych vlaov?
4. Ci po tych 24 umyti dosiahnem mojej uplne povodnej farby?
Dakujem

Lauren

ahojte,chcela by som sa opytat.ked mam prirodzene tmavo hnede vlasy a chcela by som si dat cierny farbiaci sampon,myslite ze by mi to bez problemov chytilo? nerobilo by mi to flaky a dalo by sa mi to potom vymyt do mojej povodnej farby?mate s tym nejake skusenosti?dakujem

Peeéťka

ahojte... mám tmavo hnede vlasy a chcem si ich prefarbiť šamponom na 24 umyti na plavo hnede... prekrije mi môju pôvodnu farbu??? či ich budem mať ešte tmavšie??:D

theoleander

ja tiez len sampon pouzivala som nikdy nie farbu len tak som si chcela zosvetlit hnedu som pouzila a este tmavsie som ich mala ako mam, teraz som dala svetlo hnedu tak mama ich svetlejsie ale vela usilia ma to stalo aby som si ich ako tak zosvetlila

alllaaaaa

az teraz som poriadne docitala tvoj prispekovok tak z tmavofialovej farby prejst na hnedu to asi bude problem len s tymto smaponom ..jedine ak myslis tmavo hnedu ale inak musis zajst za kadernickou

alllaaaaa

ja si farbim vlasy samponom na 24umyti palete som s nim spokojna pouzivam ho uz asi 5rokov nenici az tak vlasy a dokonca prekryje a odrasta ako normalna farba a ja pouzivam taku tmavo filaovu som spokojna...

monro

Ja som sa takto zbavila meliru asi pred rokom. Mam prirodzene hnede vlasy, tak som si kupila stredne hnedu od palette a vsetky vlasy mi chytilo rovnako. Jasne, ze sa to vymyvalo, ale velmi pomaly. Potom asi o mesiac som si dala gastanovu a neskor cokoladovu hnedu, tu mam aj teraz. Cokoladova ked sa vymyva, vlasy sa lesknu do cervena. Preto si asi mala tie odfarbene vlasy fialove.Skus stredne hnedu, ta nema cervene pigmenty.

jajkafr

zuzka
keď si dáš na melírované vlasy šampón melír bude mať iný odtieň ako tvoje vlasy ... mamke tak farbí občas kaderníčka najprv jej spraví melír a potom hodí na to farbu alebo šampón

adoree

Ahoj Lenulik,

vlasy sa daju nafarbit na hnedo aj bez toho aby si isla na tmavsiu, ale to by mala robit kadernicka alebo kadernik, ktory vie nieco o neutralizacii farieb. Ak to chces svetlejsie, tak to uz vobec neskusaj doma. Pekny vecer.