ahojte, uz par rokov si farbim vlasy ale nie farbou ale samponom na 24 umyti.Ten mi vlasy farbi na taku tmavo fialovu...uz je to mesiac od posledneho farbenia. Rada by som presla na nejaku hnedu farbu. Viete mi niekto pomôct ako? a da sa to vôbec?
Farbenie vlasov samponom
mohol by mi niekto poradit, ci je vhodne na melirovane vlasy pouzit farbiaci sampon...?
ja som si raz dala na moje melirovane vlasy sampon cokoladovej farby, moje vlasy chytili dobre-na hnedo ale na melir mi to chytilo fialovo...az potom som si vsimla ze na tom obale bolo upozornenie ze nepouzivat na odfarbene vlasy...
ale teraz som hladala dalsie sampony farbiace a nie na vsetkych bolo to upozornenie... na palette v takej krabicke to nebolo...chcela by som to skusit ale nechcem mat znova fialove vlasy...
ak s tym mate niekto skusenost, prosim poradte ;)
heyyy......luuudia ja si cem téééž nafarbit mojééé flasky sampooonom :oD hih len nwm jaku farbu si vybraaat bo ani newem jakkkeee suuuuuu ...... :D
katka90..nooo dala som si ten zosvetovac anic..vôbec nie je vidiet ze som ho mala...:(
a baby mate niektora skusenost s tou farbou od palette myslim neviem ta bez amoniaku? je teraz v reklamach nejaka znama zenska ju robi, neviem si spomenut v takych vacsich krabickach...je dobra ta farba nenici moc vlasy?
ale to je blond :D
do vyhladavaca daj ZOSVETLOVAC a zobrazi ti to
dakujem ale nezobrzuje mi ho :(
images.google.sk]
tu je ten obrazok ako vyzera ten zosvetlovac
no bola som to pozriet ale tam je kopa farieb v rôznych skatulkach..nevedela by si si si spomenut akej farby bol ten obal? zlty, zeleny??
no bezne v kazdej drogerke to vyzera ako blond farba a pise tam ze zosvetli o 2-4 odtiene najlepsie je palette.len sa neboj ak zosvetli ti aj viac ako ked mas prirodzene ale to sa potom tou hnedou farbou ktoru si das doladi :)