idem so sebou nieco robit-potrebujem len rady :)

Príspevok v téme: idem so sebou nieco robit-potrebujem len rady :)
odhodlana

Ahojte, chcela by som poprosit o radu tych, ktori sa skutocne vyznaju a vedie poradit.

Som dost silna, mam 172 cm a 103 kil. Lekarka mi odporucila schudnut na 69kil. Len neviem ako na to. Mam hlavne problem s velkym bruchom, hlavne v oblasti zaludka.

Sladkosti nejem, mozno tak raz za tyzden dostanem chut na nejaku tu tycinku, ale to je vsetko.

Je pravda ze nemam cas na pohyb. No rozhodla som sa to zmenit, len potrebujem akysi "navod". No vsak ako chudobna studentka nemam moc penazi na caste chodeie do fitiek :) to mozem tak 1 krat tyzdenne, ale privitam aj nejake alternativne rady-mimo fitka.

A ako na stravu? Viem ze dolezita je pravidelnost, ale neviem si to rozhodit, co mozem, co nemozem, a co s cim nekombinovat.

Dakujem za rady

odhodlana

tak na veceru si vacsinou mozes dat to co na obed, len v mensej porcii...

daj si napriklad len nejake to kuracie masko so zeleninou, alebo tak...
alebo rybu so zeleninou...

na vecer vraj uz niesu vhodne prilohy typu zemiaky, chleba, cestoviny a podobne...tak daj ako prilohu zeleninu

mendy

odhodlana:pocuj newjes mi nieco poradit na veceru??lebo mne sa zda malo len jden krajec chleba s niecim,ja o hladna a som rada ked sa tak dobre najem ale zas nie do prasknutia ale nie tak ze par lyziciek si dam a uz dost som najedana radsej viacej aby som o chvilu nebola hladna ale ked tak pozeram koko ludi malo je tak ja si pripadam ako kontajner potom:D

kikushka

ahoj, no ja sa v tomto vyzam mozem ti spisat, co cvicit, co jest a podobne. taktiez mam v tomto problem no ja som nizsia a mam sice menej kil no urcite niesom chuda! no uz som sa zacala stravovat normalne, cvicit a vaha ide dole :) . kludne mi mozes napisat na mail, rada ti poradim.

odhodlana

nie v mojom cestovinovom je kukurica, sem tam hrach, paprika, paradajka, kuracia sunka, uhorka a biely jogurt... v lete by som ho dokazala jest stale haha... ale tak nebudem no :))