Chcela som sa spytat ... robila som si tehotensky test Rapi clear classic hned skoro rano ako som vstala vysiel mi negativny ... mozem byt pokojna ked som si ho robil asik 2-3 tyzdne pred periodou teda menstruaciou??? prosim seriozne odpovedee
Tehotensky test rapi clear classic
Tehotenské testy - www.tehotensketesty.sk
Zdravím, som 4 týždne od styku.. včera som si robila tento test, vyšiel mi negatívny.. Môžem si byť istá výsledkom ? Je skutočne spoľahlivý ? :) Vďaka
chcela by som sa spýtat, ktorý den som mohla otehotniet, ked neviem 1 den poslednej menstruácie. S priatelom som mala nechránený pohlavný styk a o 2 dni neskor tiež a to už ma dost bolelo či to bolo na 1 krát, alebo zž na ten druhý čo som mohla otehotnieť
ja som mala nechránený pohlavný styk v deň kedy som mala dostať menštruáciu a bola som asi tretí deň, keď mám prestávku v braní antikoncepcie, a chránená mám byť aj cez tú sedem dňovú prestávku a aj napriek tomu mi menzes mešká deň, od piatka beriem aj lieky na vykašliavanie a je tam písané, že pri dlhodobej liečbe by mala žena použiť aj inú ochranu a že ten liek vplýva na antikoncepciu, lenže ja som ten liek začala brať v piatok a styk sme mali v sobotu...jaaaj neviem čo mám robiť:(..zajtra ráno spravím test tehotenský a aj keď výjde negatívny, pôjdem kúpiť tabletku po....
zdravim chcel som sa spitat co si mam myslet o nasej situacii s priatelkou
ja mam 19 ona ma 16 pri stiku si pravidelne davame pozor vzdy pouzivame kondom
5 septembra jej skoncili dni
14 septembra jej prislo nevolno a vracala len raz
15 septembra vracala za cely den 3 krat chut do jedla ma ale boji sa jest aby to hned nevyvratila.. chcel som sa spitat ci je mozne aby bola tehotna a mala nevolnosti cca tyzden po styku ... ci je mozne ze je to z tehotenstva alebo su to len stresy a podobne
P.S. pri moceny spozorovala ako to povedat cervenu farbu ..nevieme co si o tom mame mysliet za kazdy nazor k veci dakujem...
domik, na druhy den od styku nie je ani minimalna sanca, ze by tehotensky test ukazal, ze si tehotna...
niekto... 7 dni je marketingovy tah, ide len o pripad zien, ktorym sa hcg produkuje uz od zaciatku vo velkom mnozstve, co moze byt najskor u dvojiciek... normalne to zistis tak cca 10 dni a viac od oplodnenia, ktore ako niekto napisal moze nastat aj 3 dni po styku, teda musis pockat cca dva tyzdne a potom mozes zistovat...
escapelle je nudzova antikoncepcia a ma sa uzit v pripade ak sa do teba dostalo semeno a nechces otehotniet...
spravit si ho mozes ale bude to zbytocne
najrychlejsie testy to dokazu zistit tak za tyzden po oplodneni (ktore moze nastat aj 3 dni po styku ) aj to je otazne ci vide pravdivy vysledok
ahojte...potrebujem rýchlu serioznu odpoved...=( možem si spraviť tehotensky test hned den po pohlavnom styku..a budem mať istotu že niesom tehotná?..žeby som si v prípade stihla dať tabletku...prosím rýchlu odpoved..=( bojím sa..
ahojte...potrebujem rýchlu serioznu odpoved...=( možem si spraviť tehotensky test hned den po pohlavnom styku..a budem mať istotu že niesom tehotná?..žeby som si v prípade stihla dať tabletku...prosím rýchlu odpoved..=( bojím sa..