Minule som si povedala, že začnem zdravo jesť...ale ako som tak rozmýšľala, nakoniec som nejedla nič, lebo neviem, čo môžem považovať za zdravé jedlo! Tak prosím, vymenuje mi tu niekto, čo môžem jesť, keď chcem jesť zdravo?! Čo si mám variť???
Chcem zdravo jesť!
mas pravdu,ze to mozno nie je az take mnozstvo,kolko by bolo potrebne,ale dnes je bezne,ze vacsina nema este ani to minimum,co by mali mat...
mimushka
len si dávaj pozor, aby to neprešlo až do závislosti od zdravej výživy (ortorexia), viem o čom hovorím...
neprajem to nikomu...
a ano v soji a strukovinach hej, prepac to som nepostreehla..
ale nie v takej miere v akej by clovek potreboval... je tam len nepatrne mnozstvo
a este cestoviny,ryza soja...to vsetko obsahuje bielkoviny..
ale nooo...daj si do vyhladavaca bielkoviny a hned ti vyhodi tisic prispevkov a medzi inym obsahuju bielkoviny oriesky,semienka,strukoviny,obilniny,hrach a pod.
nie, ale chcem tym povedat ze bielkoviny urcite niesu v zelenine, cestovinach, ovoci a orieskach...
tym chces povedat,ze bielkoviny su podla teba len vo vajciach,mase a pod.?
ved neprijimas ziadne bielkoviny z toho co pises...
ale ja som nepisala,ze jem maso,vajicka alebo ryzu...jem to,co nezatazuje moj organizmus,to co mi chuti a po com mi dobre travi...ovocie,zeleninu,oriesky,zriedkavo trochu cestoviny so zeleninou a krabie tycinky,to je jedine maso,ktore zjem.schudla som,citim sa skevele a je mi fajn