Krach nemocníc po transformácii?

ALIBABA

NO ČO SDKU SA DARÍ V ŽELEZNIČNEJ NEMOCNICI? JE TO HANBA AKO SA ZAJAC A ŽELEZNICE ZBAVILI NEMOCNICE. KAŽDÝ SI SLEDUJE SVOJE VRECKÁ!AJ JA DOKÁŽEM ROBIŤ REFORMY NA PRINCÍPE " VŠETKO ROZDAŤ,ABY SOM JA NEMAL PROBLÉMY".A KED SA IDE ZA MINISTROM ĽAHKO SA MU HOVORÍ S ÚSMEVOM " JA S TÝM NIČ NEMAM, ROKUJTE SO ZAMESTNÁVATEĽMI"ALE PÝTEM SA:"KTO TO SPOSOBIL,ŽE S TÝM NIČ NEMÁ?" ON,KEĎ ZAČAL S TOU SVOJOU TAKZVANOU REFORMOU.POMALY UŽ NEBUDE MAŤ KOMU MINISTROVAŤ, LEBO CELÉ ZDRAVOTNÍCTVO BUDE SÚKROMNÉ,A ČO OSTANE?VEĎ PRÍDU Z RUMUNSKA A ČI Z UKRAJINY_? VEĎ KEĎ ON BUDEPOTREBOVAŤ POMOC BUDE SI MOCŤ DOVOLIŤ INSBRUCK!!!ALE ČO MI?

jatyon

no co uz, ...
riaditelkou je predsa Zajacova manzelka,
neboj, nerozpadne sa to uplne,
iba sa to "zrekonstruuje" ....

NAHNEVANÝ PACIENT

JE MI TO STRAŠNE LÚTO, ZE ZELEZNIČNÁ NEMOCNICA SA POSTUPNE ROZPADÁVA.AKO SOM SA DOPOČUL, OSTANÚ TAM ROBIT IBA DOCHODCOVIA A TÍ, KTORÍ NEMAJÚ KAM ÚJST.JE MI LÚTO AJ TÝCH ZDRAVOTNÍKOV,KTORÝM NEDÁVAJÚ PLATY A KED DAJÚ,TAK MÁLO.A NOVODOBÍ VYKORISŤOVATELIA, KTORÍ CHCÚ ZBOHATNÚŤ NA CHRBTE INÝCH NECH SKÚSIA ICH PRÁCU VYKONÁVAŤ ZA TAK MIZERNÝ PLAT!!!

Andrej

Pista,
1. farby uz nemame, dosli. :) Myslim, ze dlho nebudeme mat co pridavat.
2. farbicky pridelujeme len registrovanym... :)
Takze ides nato...

alim

evik
ja som tiež na invalidnom mam aj zťp.a tiež nechavam peniaze najviac na lieky-lekarov.Už len ked počujem ako pitaju všade za vyšetrenie 20sk tak mam stoho nervi a hlavne vtedy ked to tak povedia bezcharakterne.To že mam zťp preukaz mi velmi nepomohlo,lebo platim rovnako ako ti čo pracuju,akurat vlekarni platim o 10sk menej za recept.a ešte neplatim za mesačnik ked maš zťp.Dneska ochorieť je luxus.Ja neviem čo zo mnou bude ked nebudu rodičia.mala som aj pokus o samovraždu,ked Kanik poznižoval invalidne dôchodky.Sudlia som sa o to rok a pol.nakoniec mi ho vratili naspeť,presne vtedy ked Kanik odstupil.Ja neviem či si kvoli tomu niekoho najdem,lebo choru nikto nechce.Som ešte mlada a takto pokazeny život.
evik som rada,že som tu našla niekoho spodobnym problemom.Necitim sa tak na tych strankach sama.

evik

nuz, co k tomu dodat...nechcem sa stazovat, iba uvadzam fakty: 15 rokov som pracovala na najtazsich oddeleniach, prakticky vzdy s imobilnymi pacientami, ale svoju pracu som milovala. no a odrazu prisla hnusna nevyliecitelna choroba, skoncila som v invalide s necelymi 4000.-, z coho kazdy mesiac cca 1000.- ide na lieky, plus kazdy rok asi 3 mesiace v spitali v etapach, cize za kazdu hospitalizaciu si platim. myslim, ze toto je tiez "zaujimavy" obraz o nasom zdravotnictve...howgh

syma

system zdravotnictva sa nam sype, mladi radsej idu do cudziny, nema kto pracovat na chorych a malokto sa dozije dochodkoveho veku v zdravy, preto sa aj zvysuje hranica odchodu do dochodku, aby bolo co najviac odvodov do zdravotnych poistovni, teraz vysiel novy zakon, ze z nejakou sumou tychto odvodov mozu manipulovat, nic nespravili pre deti s onkologickymi ochoreniami, ani s ŤZP, nakupili si nove vybavenie do kancelarii a neplatia nemocniciam za svojich poistencov kam tie odvody idu????
ja chora nebyvam lieky neuzivam, platim odvody 11 rokov a v roku 2001 mi v porodnici niekto vytkne, ze porod stoji nemocnicu 10 000, a preto nemozem dostat ani calciovu masticku na bolave prsia bez toho aby som ju zaplatila, viem, ze zdravy platia aj za chorych ale ja nemienim platit za alkoholikov a im podobnych, radsej budem davat na onkologiu, a prispievat na vynajdenie potrebnych liekov
(tot moj nazor)