oral

berenice17

ja som oral neznasala a dokonca sa mu vyhybala ako sa len dalo,ale terajsiemu partnerovi to robim strasne rada,dokonca ma to nenormalne vzrusuje a tesim sa-takze nicoho sa neboj,pokial nemas "debila"usmerni sa co robis zle a co je ok a uvidis postupne sa ti to bude pacit,ale nenechaj sa do nicoho nutit,lebo to je nanic,pockaj kym to budes chciet a neboj nic nepokazis

tia

Nerob veci do ktorých Ťa nútia.. musíš sa na to cítiť. Možno je to ešte pre Teba skoro a príde čas, keď si povieš, že to chcem spraviť pre môjho partnera..

sonja5

Staf,mne a mojmu partnerovi oralny sex vobec nechyba,ani mne ani jemu.Nemyslim si ze bez oralu nemozme mat skvely sexualny zivot.Kazdy nech robi to co je obom prijemne,tak by to malo byt a nie robit to len preto ze to vacsina ludi robi.Takto sa k sexu pristupovat nema!

daniel777

Oralny sex siaha až ďaleko do historie.Nieje to vydobytok modernej doby.Napriklad v starovekom Rime bola velka prebornička v orale Kleopatra.Takže niečo na tom bude:)

sonja5

Ta vy ste sprosti podaktori,nehnevajte sa ale ked raz baba povie ze sa jej to hnusi tak co jej tu trepete ze mozno ju to prejde.Ked to nechce tak nech to nerobi,normalny chlap to pochopi.Moj tiez pochopil ked som ju vysvetlila ze to nechcem,spravim ho rukou a je taky spokojny ze si na oral uz ani nespomenie.

maja

Oral je super vec. Nerobila som ho vzdy, samozrejme. A teraz neviem prestat. Uplne si ho vychutnavam. Dufam, ze sa nezhrozite. Ale prisla som na chut aj analu, o ktorom tu bola zmienka. Su to ale veci, ktore u mna vyzaduju doveru a isty stupen vztahu. Takze urcite by som "fajku" neurobila chlapovi na prvom rande. A tiez by som sa nedala dotlacit do toho, co sama nechcem.

ja

loly,ked raz budes vidiet co to s tvojim priatelom robii a ako ho tak mozes lahko ovlaadat ,ta nebudes xiet prestat:DDD..ja to milujeeem xii a ete jedna rada:nech priatel papa vela ananasu nex su spermie sladsie xiii:PP

enia

Hlavne sa do nicoho nenechaj dotlacit. Pockaj si kym ti to bude pripadat prinajmensom prijatelne. Mozes o tom s nim skusit hovorit. Mne to tiez zo zaciatku prislo divne ale co by som pre priatela neurobila. A toho, ze nieco pokazis sa bat nemusis ak ta priatel ma rad tak tvoje pripadne menej sikovne zaciatky urcite ospravedlni. A potom bude vsetko ok, len bacha aby sa mu to moc nezapacilo :)