Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

lubi ma? nelubi ma? nevie...

Príspevok v téme: lubi ma? nelubi ma? nevie...
zjuzjika

ahojte, chcem sa vas spytat na nazor, stala sa mi takato vec....s priatelom sme spolu viac ako 4 roky... a ked som sa ho vcera spytala, ci ma lubi, povedal, ze nevie....ale ako to nemoze vediet? myslite si, ze laska po styroch rokoch uz pomaly upadla a uz ide iba o ten zvyk...zvyk ze sme spolu?a este sex ma so mnou z lasky, tak mi to povedal, nie iba na uspokojenie svojej potreby....milenku nema, to viem.....takze budem rada za vase prispevky a nazory....a budem rada, ak sa vyjadria aj ti, ktori mali resp maju dlhsie vztahy, aby som vedela, ako je to u nich.....dakujem

zjuzjika

ved ja sa mu snazim byt podporou v tazkych situaciach, ved nato sme spolu, aby sme probleny spolu aj riesili......ved som sa ho aj pytala, ci nepotrebuje neak pomoct, napr aj financne, nerobilo by mi to problem, ale tak povedal, ze nie......uz sme spolu preskakali par problemov a aj on mi bol velkou oporou, snazil sa mi pomoct a riesili sme to potom vsetko....vzdy mi chcel pomoct....

vivine

zjuzjika, mozmo mas aj ty nejake take obdobie, ked potrebujes pocut, ze niekomu na tebe zalezi, ze ta ma rad. Myslim, ze nemusim pochybovat o jeho laske

zjuzjika

ved prave, ze vo mne hloda taky neaky ten maly cervik pochybnosti....ved viete co myslim....baby beru veci inak ako chalani....ano usmieval sa...a to je prave to....ja som ho totizto zobudila, ked uz asi hodinu spal.....v poseldnom case sa u nas neudialo nic strasne...sme mylsim v pohode obaja....uz aj mame naplanovany vikend kam pojdeme a tak...a napr aj co chceme ako darceky pre seba....tak mylsim, ze keby ma nemal rad, tak by take veci neplanoval, resp by mi asi nepovedal, nech si ten darcek popoozeram a vyberiem.... a ked som sa ho pytala na konci decebra ci ma ma rad, tak jpovedal, ze ano........len viete mne sa to tak protireci, ked povedal, ze nevie, ci ma lubi a pritom sex ma so mnou z lasky.....

zjuzjika

napr aj ja som mnala obdobie, ked moje city k nemu vyrazne ochladli a ani neviem preco, prislo to z jednehoo dna na druhy...ale postupne, casom za par dni sa to dalo vsetko do poriadku..... on ma toho vela v praci...zacina rozbiehat svoje podnikanie, takze to m u zabera vela casu a este aj v praci, kde je normalne zamestnany mu robia teraz dost velke problemy.....tak mozno aj to tam hra neaku ulohu....

vivine

no tak to sa neboj moja, ja mam tiez 4 rocny vztah, nie je to take ako na zaciatku, lebo vtedy sme sa spoznavali a teraz ked sa uz pozname,tak su tu ine radosti zo vztahu.

zjuzjika

je pravda, ze som sa ho to pytala v noci, ked aj spal, takze mozno aj preto to povedal....jasne, ze to uz nie je take ako na zaciatku, myslim s tym busenim srdcva a tak.....ano, povedal mi, ze nievie, ale usmieval sa pri tom, tak neviem co si mam o tom mysliet.....mozno ma skutocne len dotahoval, lebo myslim, ze ak by to myslel vazne, aj by sa tak tvaril a nepousmieval by sa nad tym.......

vivine

ale baby, radsej ju nestraste. sama musim vediet, ci to medzi vami vyrazne ochladlo. Kazdy ma obdobie, ze si nie je isty, tym co citi. Nemusis hned mysliet na to najhorsie, takze hlavu hore a bojuj za to, co chces. :)

andy

Povedal ti, že nevie? To je pakno! Ty ho poznáš, myslíš, že to myslel vážne, alebo ťa len doťahoval? Kľudne môže mať ten pocit, že nevie, aj ja ho občas mám pri svojom priateľovi, ale nikdy by som mu to nepovedala. Láska by nemala vyprchať, ale už je to iné, už sa ti nerozbúcha srdce vždy, keď ho vidíš,...proste je to o niečom inom, kľudnejšie, väčšia dôvera, spoľahlivosť jeden na druhého, ale to spoznávanie, čo bolo na začiatku,...Neviem, čo by som robila na tvojom mieste. Potom váš rozhovor pokračoval, alebo ako to prebiehalo ďalej? Mne to pripadá tak, ako by ti chcel niečo naznačiť...