Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

lubi ma? nelubi ma? nevie...

Príspevok v téme: lubi ma? nelubi ma? nevie...
zjuzjika

ahojte, chcem sa vas spytat na nazor, stala sa mi takato vec....s priatelom sme spolu viac ako 4 roky... a ked som sa ho vcera spytala, ci ma lubi, povedal, ze nevie....ale ako to nemoze vediet? myslite si, ze laska po styroch rokoch uz pomaly upadla a uz ide iba o ten zvyk...zvyk ze sme spolu?a este sex ma so mnou z lasky, tak mi to povedal, nie iba na uspokojenie svojej potreby....milenku nema, to viem.....takze budem rada za vase prispevky a nazory....a budem rada, ak sa vyjadria aj ti, ktori mali resp maju dlhsie vztahy, aby som vedela, ako je to u nich.....dakujem

Saruuš

Ahojte volam sa saruš a mam 17 rokov s priaťeľom sme spolu 2 mesiace neviem či ma ľubi spoznali sme sa na facebooku casto sme spolu boli okrem toho som ho tak veľmi lubila ze som mu posielala nahe fotky ale bola som strasne naivna ale rozisli sme sa a o mesiac sme sa dali do kopi ale neviem ci ma lubi alebo si zo mna robi žarty .... je to tak ze panenstvo sa mu nejako bojim dať ale bojim sa viac ze ma nelubi .. poradte mi čo mam robiť a ako to mam brat dikii

Fero M.

Je to aj u žien, ja som zažil to isté a z opačnej strany, neviem, netušim, asi, možno, nie, teraz nie, ja neviem, daj mi čas, potrebujem, neviem, dookola.
Ide o to či si obja uvedomíte že po 4 rokoch sa nedá milovať ako prve mesiace...

Januka5888

musíš sama zvážiť, ako ho poznáš...môj priateľ je skôr na skutky,ako na slová,ale tak zas pripomenie mi,ako ma má rád...ale ked sa ho opýtam,či ma ľúbi,povie,že neviem,a že nie,smeje sa,ale samozrejme,že si ma doťahuje...

naivita

Ahojte, neviem ako začat...Zacnem asi tym ze s priatelom sme nedavno "prezili" druhy rok co sme spolu, ale ak som si niekedy myslela ze je ku mne nie velmi mili, tak som si tie chvilky mala duskami uzivat, pretoze to oproti tomu ako sa teraz zacal ku mne spravat...no koment...je ku mne zly, zacal mi nadavat, uraza ma moje slabosti, ktore som mu prezdradila zacal vytahovat a zosmiesnuje ma, vraj rozpravam nezmysli som podla neho hlupa a jeho vraj hlupe reci rozculuju, potom sa somnou rozide ale znova sa dame dokopy, je mi zatazko pocuvat ked hovori, obmedzujes ma, chcem byt sam, pricom mu nevolam sms ani neviem kedy som napisala bojim sa ho co i len opytat ako sa mas aby ma zase nezacal urazat ze ho obmedzujem, boli ma ked mi povie mam ta rad ale nelubim ta ale nic sa nedeje mozme sa stretavat iba cez vikendy..mam pocit ze si nasiel druhu hoci mi hovori ze nema ziadnu druhu...jednoducho zvaluje na mna ze ja vsetko kazim pritom ked ma slabu chvilku priznava ze on je ten "kazi vztah"...som z toho smutna, ze su aj taky ludia, bezcharakterny, bezcitny a pohlad na trpiacich ludi im zvysuje ego:-((je mi zle z toho

andy

To sa stalo aj mne a zdrbala som ho, že som chcela počuť niečo iné a on na to - že keď bude mať potrebu mi to povedať, tak mi to povie. Chlapi sú divní, z toho si nič nerob, ako si aj sama písala, pri ňom sú dôležitejšie činy...

zjuzjika

andy u neho ide skor o ciny ako slova vo vyjadrovani lasky....aj mi to tak povedal, ze u neho su dolezitejsie ciny....

zjuzjika

vies, len ma sklamalo, ze som nedostala odpoved, aku som ocakavala, lebo ja som mu povedala, ze ho lubim a on teda takto sa vyjadril......asi to je skutocne len tym sklamanim z mojej strany aj ked dobre pooznam tu situaciu, ked som sa raz zobudila s tym, ze ho neak nelubim....neviem to sama vysvetlit....

andy

Keď sa pri tom usmial, tak určite o nič nejde. Len si ťa doberal. Mám pocit (keď sa ho musíš na to pýtať), akoby mal problém hovoriť o svojich citoch. Tak nepochybuj, lebo keď sa v tebe uhniezdi ten červík, tak bude zle. Keď by mi to ešte raz povedal, tak mu poviem: tak ty takto, hej? A začnem ho štekliť alebo akože biť, zmením to na srandu...tak nestresuj a užívaj si vzťah, ktorý je evidentne v poriadku