Idem na ockovanie proti sennej nadche, mam predtym zobrat antihistamikum? Lekar nieco spominal, ale neviem kedy presne mam zobrat to antihistamikum, teda kolko hodin predtym.
Alergia - ockovanie
na v zdusne alergie je dobre brat 2x500 mg quercitinu,
vacsie davky vitaminu C(3 g +)
a rozne enzymi na precistenie tela, ako napr bromelain(2x600 GDU), ktory nie len rozklada rozne alergeny v tele, ale aj utisuje "must cells", ktore vyrabaju privela hiostaminu(tj pracuje ako antihistaminikum okrem enzymatickeho cistenia tela)
ahoj Danka..už to máš za sebou??ak sa tu zastavíš prosím napíš mi,že ako to teda prebiehalo..dúfam,že sa tu stavíš :)..dik
Stila a ja prave na vidieku nemozem dychat. A lieky mi pomahaju.
usiko a milada13, skúste si spomenúť od kedy ste alergické. Niekedy stačí jedno jediné očkovanie alebo antibiotiká batoľaťu alebo v škôlke a máte alergiu na celý život... a samozrejme aj závislosť na ďalších očkovaniach ako ste uviedli.
Aj ja som ako dieťa schytala alergiu na peľ a prach. Či to bolo po povinnej očkovacej trojkombinácii alebo z niečoho iného, ťažko usúdiť. Plakala som, z nosa mi tieklo každý deň niekoľko rokov, liečila som sa, očkovali ma ale stále nič.
V 18 rokoch som sa presťahovala s rodičmi na vidiek, kde som začala pravidelne behávať v prírode 4x týždenne, a teraz už nepotrebujem lekára.
stila, ja som este ockovana nebola a tak mi ockovanie nemohlo sposobit alergiu.
a viete mi poradit, kedy mam zobrat ten zodac pred ockovanim?
na alergie je dobre brat aj doplnok PYCNOGENOL.
stila..usiko má pravdu..je to úplne o niečom inom..ty asi nemáš alergiu a nevieš aké je to,aký je život so silnou alergiou,keď sa ti ťažko dýcha,vreckovka je tvoj najlepší kamarát..a po liečbe injekciami je až 95 % šanca,že už nebudeš vedieť,čo je to vreckovka..
stila, toto je o inom...ja som alergicka na prach, perie a kozusinu a vdaka ockovaniu mi uvedene alergeny uz nerobia problem....ziadny...
Pozri:
-odkaz odstránený-
a zabudni na všetky očkovania, lebo práve tie ti spôsobujú alergie.
V ambulancii ti povedia určite niečo iné, aby na tebe zarobili oni a aj farmaceutický priemysel.