Idem na ockovanie proti sennej nadche, mam predtym zobrat antihistamikum? Lekar nieco spominal, ale neviem kedy presne mam zobrat to antihistamikum, teda kolko hodin predtym.
Alergia - ockovanie
RNG
minule som počula v jednej relácii, že užívanie sporadicky alebo dlhodobo vitamínu C v dávkach 1000 mg na deň a vyšších môžeš spôsobiť kataraktu a najrizikovejšou skupinou sú vraj ženy neviem čo je na tom pravda, ale pre istotu by som to neriskovala
daj si do google panenza a citaj,tie 3 lieky co pises nemaju suvis,ale ako alergik nikdy nevies
Môžem sa dať zaočkovať proti novej chrípke, ak mám alergiu na Bykomycin , Penicilín a na Rovamycín_? Aspoń o tých viem iste.Nehrozí anafylaktický šok.Oplatí sa riskovať ?!
RNG - máš najlepšie názory - majú zdravý sedliacky rozum....
som alergik 12 rokov - liečila som sa cca 3 roky - bez úspechu - pozmene pracovných a životných podmienok - rovná sa znížení stresu sa aj alergia umúdrila..ako neliečený(oficiálnou medicínouň som najšťastnejší človek na svete. beriem pravidelne vitamín C a imunoglukán na podporu imunity a snažím sa byť čio najviac na čerstvom vzduchu.
Milada, takze pred injekciou uz nie je ziadne vysetrenie.
Nadcha56. Ja som isla k obvodnej a povedala, ze stale v lete mam v kuse nadchu a hned mi dala listok k alergologovi.
Danka..si zlatá,že si odpísala-vlastne som chcela vedieť,len čo ti vyšetrovala pred injekciou/či ťa počúvala,robila spirometriu alebo čo??
nadcha56:ja som najprv šla k obvodnej tá mi vzala krv..nebolo to ok a na základe toho ma poslala k alergologičke
Danka díky a treba si najprv vypytat vymenný listok u obvodnej ze?
Treba ist na alergologicke vysetrenie. Tam ti testami zistia ci si alebo nie si alergicka a naco konkretne.
Mozem mat alergiu, ak mam často sople ci je jar, leto, jesen alebo zima? Ako ste zistili, ze mate alergiu?
Milada, tak uz to je za mnou. Nie je to nic hrozne. Neviem co vlastne chces vediet. Len ta zaockuju a potom cakas pol hodiny, to je cele. V den ockovania sa uz nerobia ziadne vysetrenia. Tie sa robia predtym.