Alergia - ockovanie

fenix

1.ziadne ockovanie proti sennej nadche neexistuje
2.rng nevypisuj take bludy
3.ty si neodisiel,ty si stale tu pod roznymi nickmi

RNG

baleola, velka vacsina zivin a vitaminov sa z tele vyplavi, tak isto lieky. Ale na cas je hladina v plazme zvysena a telo pri vyssej hladine vitaminu C pracuje lepsie.
Rovnaky argument by som mohol povedat napr na penicilin, naco beries 2x500 mg ked vymocis 90% z neho do pol dna von. Ale skus zoberat len 100 mg a uvidis, ze ti to nepomoze proti chorobe. Taketo argumentacie sa siria na spochybnenia vyskumov a v sucasnosti aj praxe. "Megadavky "vitaminu C napr potlacia virusove chripky za 24 hodin. Ja som to vyskusal na sebe, rodine, priateloch, takze nehovorim teoreticky, ale dlhorocnej z praxe.
Samozrejme nemam to sam od seba, ale od takych autorit, ako Linus Pauling, Julian Whittaker, atd, mozes si ich najst vymenovanych na par na -odkaz odstránený-
A nie je to nic nove, tieto vyskumy boli robene uz pred 30 rokmi, niektore aj skorej. Zato, ze to medicky priemysel oficialne nechce uznat, to neberie z toho nic, ze telo lepsie operuje s vyssimi davkami vitaminu C, lebo to je dokazany fakt na dnes uz milionoch ludi.

Denz, nepolepsil si sa, stale ma chces ociernit a potopit uzitocne potravinove doplnky.
Tvoje sustavne tvrdenie,ze mam z propagovania doplnkov nejaky zisk, co je ABSURDNA LOZ, lebo ja dnes s predajom a distribuciou doplnkov nemam absolutne nic.
Ale uz sem nebudem pisat, takze mas volnu ruku tu ciganit ludom a rozsirovat bludy aj s tvojimi privrzencami.Plno ludi vam naleti, nuz ale co sa da robit...

baleola

k tomu vitamínu C..denná potreba vitamínu C je okolo 30mg..denná dávka 4-5g nemá žiadny pozitívny účinok,pretože vitamín C si telo nedokáže uskladniť!! a preto nadbytočné množstvo nie je využité a vyplavuje sa z tela von....

Denz

ozaj.....neexistuje zozrat take mnozstvo vitaminu C v strave za den aj keby sme mali zaludok ako krava!!!!!
To mnozstvo je nenormalne vysoke!!!!
Tak a tu niekto ide kecat o alternativnej dobrej liecbe!!!!
Boze moj!
Rng.........otvor slepe ocka uz konecne.
Ale skor si myslim,ze ty vies dobre prco to robis........biznis je biznis.

Denz

a pisal si,ze mas silnu cukrovku.....,,verim",ze neberies inzulin ani nic medicinske,ale liecis sa s C vitaminom a svojimi mudrostami.

Denz

rng- som v tvojej teme ,otazky na RNG nechal link na alternativnu liecbu v Anglicku....prestuduj si to.
Aj ked viem,ze teba nepresveci ani zjavenie na nebi ......
ale aspon kuk.
Je zbytocne ukazovat slepemu obrazok....

RNG

Denz, si uplne mimo.
Alternativni lekari su najviac sudeni a casto trestani nespravodlivo, lebo pri sudoch s nimi dava zdravotny priemysel obrovske sumy za najlepsich advokatov, ktori sa ich roznymi "pochybnostami" a vykonstruovanymi schemami snazia utopit. Z toho vyplyva, ze hoci US lekari az 75% pouzivaju sami doplnky, predpisovat sa ich odvazi len 1.5% aj to nie vsetky a kazdy. Takze ich clovek musi brat na svoje riziko(este stastie, ze su na trhu len tie, ktore schvalili podla kriterii potravin, tj nesmia mat ziadne skodlive ucinky) a bez akychkolvek rad od lekarov, dokonca nic sa nemoze ani na flasky napisat okolo ucinkov na zdravie.
O to sa postarala lobby farmacie a nasa FDA, ktora je v rukach lekarskeho priemyslu.Je to poriadna spinavost voci narodu.
Tym koncim na cas

Denz

a ak by to bola pravda ako pise rng.......ved by to bolo len plus pre vyrobcov vitaminov........
a dalsi ovela vacsi zisk......nie???
Rng.........no coment!

Denz

zvlastne,ze v Anglicku alternativna liecba bude pod dohladom........
dovod???..........nemali ziadny postih za svoje ciny.

RNG

Len nahodou som sem skocil(uz sem nebudem pravidelne prispievat),a na toto este komentujem
Na adresu pouzivania vyssich davok vitaminu C bolo napisane plno bludov, lebo zdravotny priemysel nechce uznat vyskumy mnohych lekarov a vedcov, ze nam je pre telo dobre pouzivat doplnok vitaminu C, kedze ludske telo si ho nevie vyrobit v takych mnozstvach, ako napr pes, prasa, mys atd. A tieto zvierata, maju ovela vyssie hladiny v krvi, co priviedlo mnohych lekarov a vedcov, vcitane napr dvojnasobneho nositela Nobelovej ceny Linusa Paulinga na vyskumy, ktorych vysledkom bolo, ze telo(ludske) tak isto pracuje lepsie pri vyssich davkach vitaminu C.
Katarakt je vysledok bielkovinnych zhlukov a nedostatku enzymov na ich odstranenie. Niekedy je to aj zalezitost nespravneho prijmu roznych aminokyselin.S vitaminom C nema absolutne nic spolocne,
tj je to dalsia zamerne rozsirovana loz, podobne ako to, ze cievy z vitaminu C krehnu alebo sa tvoria ladvinove kamene

Inac ja sam pouzivam 4-5 gramov cecka denne dlhe roky a ziadny katarakt ani nabeh nan nemam.A v USA miliony ludi nasleduju dnes rady alternativnych lekarov a beru podobne "velke" mnozstva cecka,bez akychkolvek zlych postrannych ucinkov.