Nočné bolesti nôh

Príspevok v téme: Nočné bolesti nôh
thefiniend

...trápia ma dlhoročné nočné bolesti nôh, s nástupom najčastejšie večer, v znesiteľnej forme, ktoré sa VŽDY zhoršujú až do neznesiteľnej formy, alebo sa budím na neznesiteľnú bolesť nôh, táto bolesť je väčšinou v celej končatine, pociťujem to ako bolesť kostí, ale občas bolia aj kĺby, neopuchaju však NIKDY, raz bolí jedna noha,raz druhá, alebo obe,akoby bez dôvodu, niekedy celé noci nespím pre tieto bolesti, trápia ma už roky, stále sa to zhoršuje, zatiaľ mi nikde nič nezistili ani nepomohli, žijem na liekoch od bolesti... poslali ma s negatívnym nálezom z ortopédie, neurológie-tam mi rovno povedali že u nich to nemám riešiť, neuro-pôvodu to nebude, taktiež nič na rumatológii..nieje to ani DNA,osteporóza,reumaticke ochorenie,neurologicke...a žiadna diagnóza na akú som naďabila na webe, sa tomu nepodobá, alebo aj ano, ale vzdy ju sprevádzajú rôzne opuchy a zápalové prejavy čo u mňa nie, mňa trápia "len" bolesti nôh...kam ešte ísť?

Mizuzka

Dobrý deň, neviem ci je to este aktualne, ale mam rovnake problémy ako vy, len to mam niekolko rokov. Nohy ma bolia v urcitych fazach, vzdy aj niekolko dni, uz som poschodila všeličo no este zatial neprislili na to co mi je. Ak mate nejake novsie poznatky, dajte vedieť prosim.

zsuzsika

ahojte...presne tieto problémy mám aj ja, začali sa mi pred mesiacom a odvtedy sa opakujú každú noc...nespím tak 2-3 hodiny, potom to nejako ustúpi...ortopedické, reumatologické, vyšetrenia sú v poriadku, tak fakt neviem, čo to môže spôsobovať...zatiaľ analgetická neužívam, pretože som zásadne proti chémii, ale neviem dokedy to vydržím...tak raďte kto viete čo na to...díky

skyle

Presne to iste mam aj ja niekolko rokov, zaver, nevymyslate si? Bolest, ze vopcham medzi dvere a tresnem nimi, nech citim, aspon inu bolest, obcas pomoze, ked mi manzel sadne na nohy a ja sa snazim zaspat.
Pomohlo vam nieco?

evelina

thefiniend, a nemáš problémy s dýchaním alebo trávením? nie si anemická? veľakrát to súvisí s nedokysličením buniek svalstva.

tinka228

thefiniend - to akoby som čítala o mojej mame. tiež jej robili vyšetrenia od výmyslu sveta nakoniec to uzavreli práve ako syndróm nepokojných nôh. tiež to opisuje ako ty, neuveriteľnú bolesť že by kričala. a väčšinou v noci. koľko máš rokov?