minule ma trosku postekliko v ritke ked som isla spat,akoby sa tam nieco pohybalo..inak ma ritka nesvrbi a do zachodu nepozeram ale neviem o tom ze by nieco v stolici bolo...mrle sa ako prejavuju ??? je to neznesitelnym svrbenim ?
Ako zistim mrle?
no, vermox jedine na recept od lekara. ale ved to nie je taky problem zajst si ten recept vypytat.
Vermox bez receptu - hespac.com Mne pomohlo toto.
Mne veľmi pomáha Bactefort - redirects.ca
zo stolice,ale najlepšie bude keď ich vidíš v stolici a tú vzorku hneď zoberieš na rozbor,zvyknú sa domnožovať,tak vermox sa berie opakovane,
cesnak je dobrý a ešte mnoho ďalších prírodných produktov
doktorka ti to zisti
Ja som si nie ista ci mam mrle...ale zvyknu sa chvilku objavit a znovu zmiznut a nieco taketo sa opakuje? A da sa to zistit z krvi alebo mocu?
vyliezaju hlavne vecer a v teple vidiet ich v stolici ako male biele cerviky davaju sa na to lieky vermox a najlepsie su rozky natrete maslom a na tom cesnek ten ich tiez nici a samozrejme vsetko prepierat a hygienu dobre dodrziavat zmiznu a jasliach to mali deti sedavali na seblikoch a prenos bol zaruceny
Ahojte. Bojím sa že mám mrmle... Pretože má svrbí "ritka" ved ludia je to strašné... Ty spíš a zrazu ti niečo vylezia.... Ja sa strašne bojím všetkých živočíchov a ešte aj toto?! To je uplna katastrofa!!! A ako viete že ti nechutí jest pri mrmloch? Je to fakt pravda... Ja sa toho fakt bojím.... =( Prosím POMOZTE MI =(((
AJ MY MAME AKURAT MRLE MALA MA 7ROKOV A STRASNE SA ZLAKLA,FAKT TAM BOLI CERVIKY,DALA SOM JEJ TABLETKU VERMOX,JE BEZ SLADKOSTI A STALE PYTA JEST
proste to budes citit, ak budes mat mrle, tak urcite budes o tom vediet. strasne ta bude svrbiet pri konecniku.ZISTIS TO, neboj sa