Ahojte, chcela by som aby ste sem napisaly vsetko co viete o permanentnom make-up.Ci je to bolestive, kolko asi tak stoji, ake ma vyhody a nevyhody, ci je kvalitny a tak.Dakujem
Permanentny make-up
napiste prosim nieco o perach ci sa da urboit aj take uplne priordzene skoro nevidiace tetovanie
Čafte holky, aj ja si chcem dať spraviť obočkoooo, už mám plné zuby toho dokreslovania. Tyrusqa prosím ťa, tá tvoja známa z Nových Zámkov tam má nejaký salón? Alebo odporučte niečo z BA, NR, TO, TN, TT...?? niečo kde vedia aj poradiť a robia profi prácu...Dikes.
ja poznám jednu babu čo si dala pernam.m. na pery a obočie,pery ma užasné,dala si to robit v madarsku,,,a v BA nepoznáte nejaký salon?
farbia sa aj mihalnice??a vyzeraju potom ako so spiralou ??
Ahojte, ja mam urobene velmi pekne obocko, mozem doporucit fakt kazdej, ktorá sa este noedhodlala. Robila mi ho kozmeticka v Trnave, teraz som sa u nej objednala na horné linky :)
je to mierne bolestive dá sa to však vydržat, má to len výhody myslím si a peniaze lutovat nemusíš ked uvidíš výsledok budeš spokojná, kvalitný je ak si to dáš urobit v kvalitnom študiu ja na slovensku velmi nemam o tom prehlad no daj si poradit u skusenych, určite si to nedaj urobit v prvom salone ktorý uvidíš, videla som aj taký pern.make up za ktorý by som kozmetičku zavraždila asi...daj si poradit určite kde to robia pekne